Arde grăsimile în timp record!

Grăsimile se adună și se depozitează pe fese, coapse, abdomen brațe și chiar și pe organele interne. De aceea, cum să arzi grăsimile în timp record este întrebarea zilei. O poți face prin diverse metode, dar despre cele mai eficiente și distractive e bine să știi că…

separator
Arde grăsimile în timp record!

Distracțiile rămase în copilărie par a fi printre cele mai eficiente metode de a slăbi: săritul cu coarda, ieșitul cu rolele sau bicicleta etc. Desigur înainte de a ”reînvia” vechile bucurii, asigură-te că sănătatea îți permite acest lucru.

Cu sigurață ai avut o coardă în copilărie și petreceai ore în șir cu prietenele, jucându-te și sărind cât mai sus. Dacă atunci foloseai coarda pe post de distracție, acum o poți folosi în mod intenționat pentru a arde din grăsimi. Doar o jumătate de ora de sărit îți garantează 340 de calorii arse. În plus, îți tonifici mușchii coapselor, a feselor și mușchii gambei. Dacă ai probleme cu articulațiile, atunci renunță la această idee și încearcă înotul.

1318365275_Master-klass-ezdi-na-rolikah-4

Rolele sunt la fel recomandate celor cu articulațiile sănătoase. În plus, este și distractiv. Iar dacă ești deja mămică, atunci este modalitatea potrivită de a cultiva copilului tău dorința și plăcerea de a face mișcare. O jumătate de oră cu rolele te scapă de 430 calorii și te mai și alegi cu fese perfect rotunjite.

image_560410102330002232850Dacă în copilărie admirai caii, dar nicidecum nu ai avut curajul să te apropii de aceștia, atunci o poți face acum. Te vei încărca cu emoții pozitive. De asemenea, o oră de echitație (călărie) arde 300 calorii și-ți antrenează mușchii coapselor totodată corectându-ți ținuta. Desigur, vei exlude această încercare, dacă ai hernie de disc sau alte patologii ale coloanei vertebrale.

Arderea grăsimilor poate fi și distractivă.

Fii sănătoasă!

Text: Rada Baltag

alte Articole interesante