Cum să slăbești după Revelion!

Dacă ai voință, nu e atât de complicat să dai jos cele câteva kilograme adunate în timpul sărbătorilor. Dacă renunți la bucatele calorice, mănânci porții mici, renunți la băuturile alcoolice și faci mișcare, în câteva săptămâni îți poți reveni.

separator
dieta_3_zile_revelion_82928500

1. Bea apă

Oamenii confundă de multe ori setea cu foamea şi, în loc să bea apă, mănâncă. Drept urmare, mai bine bea mai multă apă atunci când crezi că îţi este foame. În plus, te ajută şi să te simţi sătulă, astfel că, dacă vei bea un pahar cu apă înainte de masă, vei mânca mai puţin.

2. Mănâncă porţii mai mici

Ca să îţi fie mai uşor să slăbeşti trebuie să reduci cantitatea de mâncare consumată. Mănâncă doar două treimi din porţia obişnuită şi în felul acesta vei elimina uşor cel putin 500 de calorii. Există un truc care te va ajuta să îţi păcăleşti mentalul: foloseşte porţii mici în farfurii mai mici, care să fie astfel pline şi să ai impresia că mănânci mult. În plus, nu te grăbi. Mănâncă încet şi opreşte-te atunci când simţi că nu-ţi mai este foame.

3. Renunţă la alcool şi la sucuri acidulate

Nici nu-ţi poţi imagina cât bine îi faci organismului tău dacă renunţi la băuturile alcoolice şi în special la cocktailurile cu care te-ai desfătat de Sărbători şi la lichiorurile super aromate care te-au binedisupus în ultimele zile. Fă acelaşi lucru şi când vine vorba despre sucuri. Înlocuieşte-le pe cele acidulate, inclusiv sifonul sau apa minerală, cu fresh-uri din fructe si legume.

4. Fă mişcare

Fără sport, toate cele de mai sus ar fi aproape inutile. Exerciţiile fizice sunt foarte importante pentru starea generală de sănătate, dar şi pentru o siluetă de invidiat. Dacă nu ai timp să mergi la sală câte o oră de trei ori pe săptămână, atunci mergi în fiecare zi spre şi dinspre serviciu câte două sau trei staţii de autobuz pe jos, iar când ajungi acasă, fă abstracţie că blocul are lift şi urcă pe scări.

sursa

alte Articole interesante