Cum să slăbești până la Sărbători!

Au rămas zile numărate până la Sărbătorile de Iarnă. Indiferent de unde vei petrece, trebuie să arăți irezistibil. Dacă ai 2-3 kilograme în plus, poți scăpa de ele în felul următor:

separator
Detoxifiere-in-3-zile-cu-fructe-si-legume--Tine-post-si-slabeste-pana-la-Paste-

Mergi de azi la sport

Dacă ai amânat de la o zi la alta orele de sport pentru că lenea era prea mare, de azi nu mai ai scuze. Că doar nu vrei de Revelion să ți se vadă colăceii de grăsime prin rochie. Așa că, ia-ți geanta de sport, hainele, sticla cu apă și fugi la antrenament!

Scoate zahărul din ecuație

Zahărul îngrașă, iar dacă vrei să slăbești, trebuie să-l elimini din alimentație. Măcar pentru o perioadă. Ți se face poftă de dulce? Mănâncă fructe proaspete!

Fă-ți un obicei din a mânca micul dejun zilnic

Dacă nu obișnuiești să mănânci micul dejun, e posibil să te îngrași fără să-ți dai seama. Asta pentru că îți încetinești metabolismul și nu arzi suficiente calorii. Pune pe lista de dimineață: ovăz, pâine integrală, iaurt grecesc, unt de arahide, fructe de pădure, banane.

Învață să-ți împarți mâncarea în farfurie corect

Împarte-ți mâncarea din farfurie astfel: jumătate trebuie să conțină legume bogate în fibre și slabe în calorii, iar cealaltă jumătate a farfuriei trebuie împărțită în două părți egale: una cu proteine ușoare (pui, pește), iar cealaltă trebuie să conțină cereale integrale: orez brun, quinoa. Aceasta este “rețeta” ideală ca să slăbești rapid!

sursa

alte Articole interesante