Galina Tomaș învață româncele să ducă un stil de viață sănătos!

Galina Tomaș cucerește România! După ce a deschis o sală de sport în București, doctorul în științe medicale își face tot mai mult loc pe piața din România. Aceasta deja este asaltată de jurnaliștii de peste Prut, care sunt curioși cum funcționează metoda Unica Sport.

separator

f

La TVR Plus, nutriționista Galina Tomaș, doctor în științe medicale, a vorbit despre programul de remodelare corporală care îmbină coerent efortul fizic, alimentația rațională și procesele metabolice.

“Metoda este multicomponențială și are un singur scop- rezultatul clientului. Fiecărei persoane care vine inițial i se oferă o fișă în care descrie minuțios care este scopul ei. În majoritatea cazurilor, femeile își doresc să slăbească. Recomandăm regim de efort fizic dozat și anume pentru zona problematică, deoarece este evaluată și starea tipului constituțional.”, a declarat Galina Tomaș.

Iar în cadrul interviului oferit pentru Prima TV, nutriționista le-a spus românilor cum pot slăbi după sărbători.

“Dacă de sărbători nu am combinat produsele corect, dacă am gustat din toate bucatele de pe mesele copioase, este nevoie să venim la sală, să facem efort fizic dozat cu greutatea corpului, pentru a obține fese bombate, coapse reliefate și pentru a slăbi minus 5, minus 10 sau chiar minus 20 de kilograme. După sărbători, trebuie să ne detoxifiem, să adoptăm regulile unui stil sănătos de viață, să facem efort fizic dozat și să ne hidratăm suficient.„

alte Articole interesante