Mai puține kilograme, mai multă sănătate!

A fi sănătoasă înseamnă să te bucuri de fiece clipă din viață și să poți fi alături de cei dragi. Suplețea despre care se tot vorbește nu este doar un moft al nutriționiștilor. De fapt, este ceva absolut necesar pentru o viață lungă și fericită. De ce e atât de important să ai grijă de kilogramele tale, e bine să știi că…

separator
Mai puține kilograme, mai multă sănătate!

1326995769_a03f1c3b96a2Conform ultimelor studii efectuate, cei din mediul sănătății au ajuns la concluzia că tot mai frecvent persoanele cu kilograme în plus suferă de boli precum: cancer sau afecțiuni ale sistemului cardio-vascular. Desigur, vina își are și ritmul accelerat al vieții care în unele situații ne forțează să facem alegeri greșite în ceea ce ține modul de viață.

Cu toții iubim dulciurile. Dar, pe lângă satisfacția gustativă pe care o ai, cu siguranță uneori tinzi să exagerezi cu cantitățile. Dacă ești dependentă de dulciuri, atunci află că te expui riscului de a dezvolta diabet. În plus, dulciurile sunt factorul declanșator al kilogramelor în plus. Pentru a preveni apariția unor îmbolnăviri, este suficient să limitezi cantitatea de bomboane sau ciocolate în jumătate.

bf603504ff38e1b45575fc21c5d83de2_mE plăcut să petreci serile plimbându-te în parc alături de cei dragi fără să te gândești că sănătatea îți este șubredă. Printre cele mai frecvente probleme cu care se confruntă tinerele sunt disfuncțiile hormonale. Te-ai gândit vreodată care este cauza? Răspunsul este același: kilogramele în plus. Însuși grăsimea dereglează funcția hormonală a organismului. De fapt, aceste depouri nu fac nimic altceva decât să încurce întregului sistem să funcționeze corespunzător, totodată îți creează și frustrări legate de exterior. De aceea, dacă tot e cald afară, mergi la înot sau dacă îți dorești mai mult zâmbet ia-ți un abonament de antrenamente în grup.

E foarte ușor să afli care este cifra perfectă a kilogramelor pentru tine. Începând de la formule verificate în timp și până la sfatul unui nutriționist. Important e să urmărești toate schimbările care au loc cu corpul tău și să-l ajuți să fie mai sănătos.

Fii sănătoasă!

Text: Rada Baltag

 

alte Articole interesante