Obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti!

Se știe că slăbitul nu este întotdeauna un lucru ușor de pus în practică, acesta presupune curaj, sacrificiu și voință. Uneori însă simple schimbări ale stilului de viață pot da rezultate. Iată de ce trebuie să încerci trucurile de mai jos și să constați că kilogramele ,,încăpăținate,, au început deja să se topească!

separator
dd

 1. Fă cel puțin 30 de minute de exerciţii pe zi

Dacă nu eşti un mare fan al sportului, dar îţi doreşti foarte mult să slăbeşti atunci trebuie să iei în considerație efectele benefice ale exerciţiilor fizice asupra metabolismului şi sănătăţii, în general. De aceea, este foarte important să-ţi faci timp pentru exerciţii zilnice. Mai nou, cercetătorii de la Universitatea din Copenhaga au descoperit că 30 de minute de exerciţii pe zi te ajută să pierzi cu 25% mai multe calorii decât o oră petrecută la sală, în fața aparatelor de fitness.mmmm

2. Mănâncă încet

Obiceiul de a mânca pe fugă şi foarte repede îţi pune în pericol silueta, deoarece nu simţi când eşti sătulă şi este foarte uşor să exagerezi cu cantităţile consumate. Prin urmare, înainte de a te hotărî să urmezi o dietă oarecare, mai bine încearcă să corectezi acest obicei prost dacă îl ai şi să mănânci, lent, cantități mai mici.

Exercițiile care te slăbesc uniform!

3. Bea apă!

Chiar dacă pare banal, tocmai acest obicei simplu te poate ajuta să slăbeşti mai uşor. Apa plată şi ceaiurile neîndulcite din plante medicinale au rolul de a accelera metabolismul, ajutându-te să arzi mai multe grăsimi.

4. Include ardeiul iute în meniul tău

Ardeiul iute are un efect benefic în slăbit deoarece accelerează metabolismul și reduce pofta de mâncare. Dacă ai stomacul sănătos, poți include în cantități rezonabile această legumă în meniu. În plus, ardeiul iute conține multă vitamina C și A.

5 exerciții care te scapă de kilogramele acumulate în vacanță!

5. Consumă mai des iaurt şi oleaginoase crude

Un studiu realizat de Harvard School of Public Health arată că un consum frecvent de iaurt şi nuci are un efect benefic asupra siluetei şi ajută în procesul de slăbit. Aceste alimente le poți include în meniu în calitate de gustări între mese principale.

sursa

alte Articole interesante