Serena Williams se căsătorește cu un magnat! Cum a fost cerută de soție

Tenismana și-a anunțat logodna pe contul său de Reddit, într-o formă mai degrabă poetică: „Cu un genunchi în pământ, el a rostit patru cuvinte, iar eu am răspuns ,,da”!

separator

„Am ajuns acasă, puțin cam târziu. Cineva îmi pregătise o geantă și ne aștepta o calească. Destinația: Roma… înapoi în locul în care stelele noastre au intrat pentru prima dată în coliziune”, a mai scris jucătoarea de tenis.
PARIS, FRANCE - JUNE 08: Serena Williams of United States of America poses with the Coupe Suzanne Lenglen after victory in the Women's Singles Final match against Maria Sharapova of Russia during day fourteen of French Open at Roland Garros on June 8, 2013 in Paris, France. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Potrivit presei, la Roma omul de afaceri a cerut-o în căsătorie pe Serena Williams. Scena s-a petrecut la aceeași masă la care cei doi au stat când s-au cunoscut.

Viitorul soț a publicat ceeea ce a scris jucătoarea de tenis și un desen în care este reprezentat cu un genunchi în pământ, iar apoi comentariul: „Ea a spus ,,da”. 61856535-jpg

Data nunții nu a fost anunțată.

Serena Williams se va căsători cu Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii rețelei de socializare Reddit.bbb

În vârstă de 33 de ani, Ohanian este director general al Reddit și a lansat mai multe site-uri de internet.

Potrivit presei, cei doi au o relație din 2015, dar au fost discreți în ceea privește legătura lor.

În varsta de 35 de ani, Serena Williams a câștigat în cariera sa 71 de titluri WTA, dintre care 22 de Grand Slam, dintre care ultimul la Wimbledon în vară. Actualul număr doi mondial a acumulat peste 81 de milioane de dolari în căștiguri de la debutul sau în circuitul mondial de tenis în 1997.

serena-williamsSerena a fost detronată de pe primul loc al clasamentului feminin de Angelique Kerber în septembrie 2016, dupa ce a ocupat aceasta poziție timp de 186 de săptămâni consecutiv.

serena-5

sursa

alte Articole interesante