Silueta perfectă în 7 zile!

O săptămână

separator
, de atât este nevoie dacă vrei să dai jos două kilograme. Desigur aceste zile presupun mai multă străduinţă din partea ta, dar şi rezultatele sunt pe măsură. Pe lângă kilogramele pierdute, poţi câştiga teren şi în cazul centimetrilor. Vrei să afli cum?! 

Dacă două kilograme este cifra la care visezi demult şi îţi doreşti cu tot dinadinsul să le laşi în urmă, am soluţia ideală pentru tine! Deoarece vorbim de termeni restrânşi, trebuie să fii conştientă de faptul că organismul se va „supăra” pe tine.

Aşadar, să începem:

  1. Masajul zilnic este obligatoriu. Doar şapte şedinţe de masaj te vor ajuta să diminuezi aspectul de coajă de portocală a pielii. Este indicat să faci masaj anticelulitic în zona abdomenului şi a feselor. Nu uita de cremele anticelulitice.
  2. Detoxifierea. O zi de detoxifiere te poate ajuta să pierzi până la 1 kg. Desigur, faţă de masajul care te ajută să descreşti în centimetri, detoxifierea elimină surplusul de lichide.
  3. Proteina. Refuză consumul acestora. Proteinele declanşează procese anabolice în organism, ceea ce echivalează cu creşterea în masă.
  4. Sport. Dacă nu reuşeşti să mergi la sală, atunci înviorarea de dimineaţă te poate salva. Doar 50 de genoflexiuni pe zi îţi vor tonifia musculatura feselor şi a coapselor.
  5. Serile fără mâncare! Probabil este cea mai aspră regulă din această listă, dar fără de care nu vei reuşi. Renunţă total la orice gustare, fie vorba chiar şi de un fruct! Nu uita, ai doar 7 zile!

Dacă respecţi toate regulile de mai sus, vei fi plăcut uimită de rezultatele obţinute, iar schimbarea va fi remarcată şi de cei din jur!

Fii sănătoasă!

alte Articole interesante