A slăbit 70 de kilograme după ce a eliminat patru alimente din dietă! Află-i povestea de succes

Orice femeie vrea să se simtă confortabil și să arate bine atunci când se privește în oglindă. O mamă în vârstă de 37 de ani, care cântărea 130 de kilograme, a decis să ia măsuri radicale după ce colegii fiului ei au râs de ea că este prea grasă. Cum a slăbit femeia?

separator
Casey-Gemmell-i-jej-droga-do-szczuplej-sylwetki_article

Casey Gemmell, din Australia, a decis să facă în primul rând câteva schimbări în stilul ei de viață.

Astfel, orele petrecute în sala de sport și eliminarea a patru alimente din dieta ei, au ajutat-o să facă progrese semnificative. După patru ani de stil sănătos de viață, corpul lui Casey arată acum cu totul diferit.Casey-Gemmell

Sportul nu este singurul motiv care a ajutat-o pe Casey să slăbească. Femeia a luat, de asemenea, decizia de a face unele schimbări majore în dieta sa. Aceasta a scos definitiv din alimentație cașcavalul, pastele, pâinea și sucurile. Toate aceste alimente sunt bogate în carbohidrați, zahăr și sare.

Deși a fost dificil să se adapteze la noul regim, rezultatele au început să apară chiar după primele luni de dietă. Primii pași au fost cei mai grei, iar Casey recunoaște că la început și-a păstrat cu greu motivația de a merge la sala de sport în fiecare zi.

Acum, Casey aleargă în aer liber de trei sau patru ori pe săptămână și merge la sala de sport de cinci ori pe săptămână. Chiar dacă a slăbit, Casey Gemmell și-a păstrat motivația și nu renunță la stilul de viață sănătos, scrie unica.ro. Femeie merge în mod regulat la sală și continuă să se alimenteze sănătos.Casey Gemmell lost 155 pounds in four years211fbeff18e750cdc3fd6365ad6d6fcb3297073_8175305

alte Articole interesante