Un prezentator TV a scăpat de insulină după ce a slăbit 48 de kg

Nu a crezut că poate slăbi atât demult, dar s-a ambiționat și a făcut-o. Acum este mulțumit că a scăpat de o serie de probleme de sănătate, care ,,îl îngropau” cu zile.

separator

Bucătarul român Călin Scărlătescu, în vârstă de 45 de ani, prezentator la Antena 1, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut când era supraponderal.

“Mi-au luat în timpul unei emisiuni glicemia, era foarte mare, undeva la 295. Am ajuns la medic și am făcut o serie de investigații. Eram foarte aproape de insulină, plus altele. Luam în jur de 12 pastile pe zi, care erau pentru inimă, pentru articulații, de dureri. Pancreasul este singurul organ care nu poate fi înlocuit, momentan nu am probleme, mă simt foarte bine”.

“Am reușit să slăbesc 48 de kilograme și vreau să mai cobor, să ajung undeva pe la 82 de kilograme. Organismul o lua razna când aveam aproape 140 de kilograme, acum este foarte bine. Sport nu fac, dar urmează să mă apuc de cardio. Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine”, a spus el pentru un ziar monden, potrivit one.ro.

alte Articole interesante