Video! Fiica lui Vladimir Putin, campioană la rock’n roll acrobatic

Președintele rus, Vladimir Putin, își ține viața personală departe de ochii presei, posibil din motive de siguranță. Presa însă, uneori, se mai strecoară în sectorul privat al președintelui, oferind publicului informații curioase despre familia sa.

separator

_86978299_putininsochiepa

Spre exemplu, este cunoscut faptul că fiica cea mare a lui Putin, Maria, a studiat la Facultatea de Biologie și Pedologie a Universității de Stat din St. Petersburg, iar mai târziu s-a căsătorit cu un om de afaceri olandez.

Ce viaţă are Maria, fiica lui Vladimir Putin

Cât despre fiica cea mică, Katerina Tihonova, se știe că aceasta adoră sportul și este o gimnastă  împătimită.

Fiica lui Putin chiar a participat la Campionatul mondial de rock’n roll acrobatic, în 2013, unde s-a clasat pe locul 5.katerina_p__tqk1qco

În prezent, Katerina Tihonova are 30 de ani și este președinta Consiliului Federației de rock’n roll acrobatic din Rusia. De asemenea, aceasta administrează două fundații non-profit din Rusia («Национальное интеллектуальное развитие» (ФНИР) și «Центр национального интеллектуального резерва» (ЦНИР).

În materialul video de mai jos poți vedea cum dansează rock’n roll și cât este de bună la acrobații fiica lui Vladimir Putin:

alte Articole interesante