Vrei să fii în formă de Revelion? Respectă câteva reguli simple!

Revelionul sau noaptea dintre ani este o zi importantă pentru toţi, indiferent de vârstă şi poziţie geografică. Peste tot domneşte o atmosferă feerică, plină de bunătate şi bunătăţuri. Totuşi, femeile nu uită să se streseze şi în aceste zile, privindu-se în oglindă cu ochi critici. De aceea, special pentru tine am pregătit 20 de reguli care te vor ajuta să arăţi impecabil în noaptea de Revelion.

separator

1.  Nu cumpăra dulciuri sau produse de patiserie

Chiar dacă luna decembrie te impune prin atmosfera existentă să ai pregătite dulciuri şi plăcinte calde începând cu primele zile ale lunii, totuşi mai bine renunţă la această idee. Având aceste tentaţii în casă, cu siguranţă te vei lăsa pradă chemării papilelor gustative.

2.  Nu uita de lichide – hidratează-te!

Fie iarnă fie vară acestea trebuie să fie o prioritate pentru tine. Vei evita uscarea pielii, iar tenul feţei va arăta proaspăt.

3.  Nu uita de zilele de detoxifiere

Acestea te vor ajuta nu doar să-ți menții greutatea, dar și să-ți detoxifici colonul. De asemenea, detoxifierea este indicată și în următoarele zile pentru ca organismul să se restabilească după masa copioasă de Anul Nou.

4 .Mănâncă la aceeaşi oră!

Cel puţin încearcă. Schimbul de substanţe va fi mult mai activ ceea ce înseamnă un metabolism corect. Mâncând la aproximativ aceeaşi oră (cu deviere de 15 minute) vei avea şi o bună funcţionare a tranzitului gastro-intestinal.

5.  Cântăreşte-te zilnic!

Dacă nu ai un cântar, atunci cumpără-l şi ţine sub control fiecare gram scăzut sau adăugat în timpul acestor 20 de zile. Astfel vei şti cu siguranţă dacă faci totul corect pentru a reuşi.

6. Sportul este important

Chiar și cu 20 de zile înainte de Revelion ai șanse de a-ți tonifia musculatura. Desigur nu vei avea rezultate vizibile la cântar, dar cu siguranță te vei simți mult mai bine.

7.  Masajul te va ajuta

Să scapi în timp scurt de 2-3 centimetri, ceea ce ar însemna o mărime mai mică la rochie. De asemenea vei îmbunătăți circuitul sangvin, iar celulita te va părăsi.

8.  Mergi la saună

Iar pielea îți va mulțumi pentru aceasta, radiind de finețe și catifelare. Iar dacă adaugi și câteva picături de ulei de levănțică, te vei relaxa și vei căpăta o armonie lăuntrică.

9.   Nu uita de exfoliere

Pentru aceasta nu e necesar să-ți cumperi scrub, e suficient să ai zaț de cafea și puțin ulei de măsline. Acest amestec nu doar îți va depărta celulele moarte ale pielii cu fineţe, dar îţi va lasă şi o piele mătăsoasă.

10.  Mergi la plimbare

În special înainte de a te culca. Plimbarea îţi va aduce beneficii fizice, dar şi spirituale,  reuşind să te detaşezi după o zi de muncă.

Aici sunt 10 sfaturi care funcţionează şi cu siguranţă te vor ajuta să fii în formă într-un timp record.

alte Articole interesante