Exerciții pentru picioare sexy și tonifiate

Picioarele frumoase sunt un atu pentru orice femeie, mai ales când sunt puse în evidența de eleganță a unor accesorii precum pantofii cu toc, fustele sau rochiile, care sunt atât de populare în sezonul estival. Pentru multe dintre femei zona picioarelor este o zona cu probleme, chit ca aceasta vine ca o consecință a unui stil de viață sedentar (ore întregi de stat pe scaun la birou), a unei alimentații haotice (nerespectarea meselor principale ale zilei), fie că este vorba pur și simplu de construcția corpului.

separator

Antrenament full body, numai bun pentru un corp bine lucrat!

De aceea, este important ca pe lângă o dietă echilibrată, să încludem în programul nostru zilnic și câteva exerciții dedicate exclusiv mușchilor picioarelor. Așadar, îți propun câteva exerciții care te vor ajuta să-ți întărești musculatura picioarelor și să ai un tonus de invidiat. Poți selecta din aceste exerciții, dacă ai deja un program de antrenament stabilit sau le poți executa pe toate, rând pe rând, pentru rezultate mai rapide.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068 752 223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Partenerii noștri
alte Articole interesante