Exerciții pe care le poți face în vacanță, de la Laysan Utyasheva

Laysan Utyasheva se află în vacanță pe o plajă exotică, împreună cu familia sa. Chiar dacă s-a retras din sportul de performanță, gimnasta continuă să facă mișcare în fiecare zi. Laysan a publicat un filmuleț pe pagina sa de Instagram în care le arată următorilor săi câteva exerciții pe care le pot face într-o vacanță. Gimnastica le inspiră celor din jur modul sănătos de viață.

separator
În fiecare dimineață, prezentatoarea și gazda emisiunii ,,Танцы” își începe ziua cu un set de exerciții care o ajută să se mențină în formă. Nu cu mult timp în urmă, Laysan a recunoscut că a dat jos 10 kg, iar acum greutatea ei este perfectă, chiar dacă fanii sunt de părere că vedeta Tv nu avea nevoie să slăbească.

„Nici o dietă, doar nutriție adecvată și sport în fiecare zi!”, a mărturisit Lyasan despre procesul ei de slăbire.

În video-ul de mai jos, vezi cum se antrenează soția umoristului Pavel Volya. Laysan face și elemente complexe de yoga, care ar trebui executate doar de către cei care au o pregătire specială în această direcție. Primele exerciții prezentate sunt foarte dinamice, ard caloriile, nu necesită echipamente speciale, îmbunătățesc flexibilitatea articulațiilor șoldului, conturează talia și le poate executa orice persoană!

 

View this post on Instagram

 

Раскачиваюсь по-тихоньку #зарядкасляйсан

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on

alte Articole interesante