Grăbește-te! Au mai rămas 3 zile până la startul celei de-a IV-a ediții a proiectului ”GalinaTomaș îți cumpără kilogramele”

Încă puțin și începe o nouă ediție a proiectului online ”Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”, unde participantele învață diverse metode de slăbire adaptate la tipul lor de siluetă, dar și află cum să-şi menţină greutatea corporală optimală. De altfel, rezultatele edițiilor anterioare vorbesc de la sine. Mii de femei, deja se pot lăuda cu zeci de kg slăbite, talii perfecte și corpuri tonifiate.

separator

Așa că, dacă îți dorești și tu să faci o schimbare în viața ta, nu ezita să te ÎNREGISTREZI pe galinatomas.com și să fii parte la ce-a de-a IV-a ediție a proiectului on-line: Galina Tomaș îți cumpără kilogramele! O poți face chiar astăzi și până luni (03.12.2018).

Pe parcusrul celor trei luni de proiect 04.12.2018 – 12.02.19, doctorul în științe medicale Galina Tomaș te va ghida cu sfaturi și recomandări! Grăbește-te să faci parte din marea comunitate a femeilor SĂNĂTOASE și FRUMOASE și înregistrează-te chiar în acest moment! Cum o poți face: E simplu urmează acești 4 pași:

  1. Înregistrează-te pe galinatomas.com
  2. Procură un abonament valabil 3 luni
  3. În cabinetul personal accesează butonul Participă în ediție
  4. Fii prezentă la seminarele din grupul de pe facebook Galina Tomaș îți cumpără kilogramele în fiecare zi de marți la ora 20:00.

Galina Tomaș – Centrul online de nutriție și sport 

alte Articole interesante