Halle Berry, actrița cu diabet zaharat care face zilnic exerciții fizice

Halle Berry are 51 de ani, însă uimește prin felul în care arată, la vârsta sa fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood. Nici chiar diabetul zaharat de tip 1, boală de care suferă din copilărie, nu o împiedică să își păstreze corpul mereu în formă. Hally face în mod regulat sport și deseori împărtășește informații utile despre exerciții și antrenamentele sale.

separator

Într-un recent video, actrița dezvăluie secretul siluetei subțiri:

,,Acesta este antrenamentul meu de vineri. Vă întrebați cum să începeți? Este ușor, trebuie doar să  decideți și să acționați! Trebuie să conștientizați că sunteți demni de un corp frumos. Crede-mă, știu cât de dificil este să acorzi timp suficient pentru antrenamentul zilnic. Dar în 24 de ore, puteți găsi o oră pe zi pentru sport. Și nu ai nevoie de o sală de gimnastică pentru asta! Tot ce ai nevoie este un dormitor, o podea de bucătărie sau o curte și o sticlă cu apă. Acest exercițiu vă va întări inima și rezistența la efort fizic”.

Halle Berry practică box, yoga, plank, exerciții pentru abdomen, exerciții cardio. Actrița nu are scopul de a deveni ,,musculoasă”, așa că, după fiecare antrenament, execută exerciții de întindere.

Privind fotografiile ei, este greu să afirmi că această femeie are 51 de ani. Dar e simplu – așa-i când elixirul tinereții tale sunt regimul alimentar echilibrat și exercițiile fizice!

alte Articole interesante