Karizma s-a apucat de sport. Iată cum și-a găsit motivația!

Karizma, alias Olga Fesenco, a împlinit anul acesta 30 de ani. Tânăra mămică a unei fetițe minunate pe nume Daria, care va împlini în curând 3 anișori, își dorește să fie sănătoasă și plină de energie, acesta fiind motivul principal pentru care a decis să facă zilnic mai multă mișcare.

separator

Artista a conștientizat cât de importante sunt exercițiile fizice pentru a menține organismul într-o stare bună de sănătate, de aceea este pregătită să nu rateze niciun antrenament. Într-o postare pe  pagina sa de Instagram, Karizma a dezvăluit cum și-a identificat motivația pentru sport și stilul sănătos de viață.

„Mesaj (greu de numit) motivațional. Eu, din păcate (probabil)… nu fac parte din categoria de femei care găsește motivație în poze sau video în care alte femei fac sport‍, arată set-uri de exerciții ‍sau unde poți să studiezi anatomie pe un om încă viu. No. La mine nu functionează. ‍Dar! Mă motiveaza cand înțeleg că eu la scara a 7-a deja gâfâi, saaaau când nu încap în pantalonii preferați… și nu e faza că nu încap… dar îs pantalonii PREFERAȚI. În fine… această poză arată chinurile facerii unei poze false. Tăiată unde trebuie și aici eu practic nu respir… doar expir. Acestea fiind spuse declar că după 4 ani fără sală am revenit, doar pentru a gâfâi măcar la scara a 17-a și pentru #oneinamillion pantaloni. Amin. Un gând bun pentru acele femei alde mine. Vă înțeleg.”, le-a destăinuit Karisma urmăritoarelor sale.

Artista își dorește să ajungă la silueta mult visată!

alte Articole interesante