Ludmila Bălan a dezvăluit secretul care o ajută să se mențină în formă!

Are o siluetă suplă și zveltă ce le-ar face invidioase chiar și pe femeile tinere! Chiar dacă anul acesta a împlinit 60 de ani, Ludmila Bălan se poate lăuda cu o condiție fizică de milioane. Sunt mulți cei care se întreabă cum reușește artista să se mențină într-o formă maximă, mereu plină de energie.

separator

În privința obiceiurilor alimentare, nu există nicio îndoială. Mai mult ca sigur că artista are o dietă sănătoasă și echilibrată, bogată în fructe și legume, fiind știut că aceasta este un factor important ce contribuie la menținerea tinereții și evitarea acumulării kilogramelor în plus.

Și cum dieta sănătoasă face pace bună cu mișcarea, recent, artista a dezvăluit care este fructul, dar și sportul său preferat.

,,Rodia este fructul meu preferat … iată cum crește acest miracol al tinereții și sănătății…”, ne-a comunicat Ludmila Bălan, artista petrecându-și vacanța pe o insulă din Marea Egee. 

Cât despre sport, am aflat că artista practică de mulți ani înotul.

,,Sportul meu preferat este înotul … ,de fapt e mai mult decât sport, e un fel de meditație…,iar apa cristalină a Mării este cea mai bună terapie pentru trupul si sufletul meu…”, spune Ludmila Bălan.

alte Articole interesante