Marina Voica a împlinit 81 de ani și face o sută de genuflexiuni pe zi

Artista Marina Voica pare să fi găsit secretul tinereței veșnice. Născută Marina Alexandrovna Nicolskaia, în regiunea Ivanovo din Federația Rusă, aceasta a absolvit Facultatea de Finanțe de la Moscova, unde a făcut cunoștință cu un român, Marcel Voica, cu care s-a căsătorit. După terminarea facultății, artista s-a stabilit definitiv în România și a devenit una dintre cele mai importante și îndrăgite soliste de muzică ușoară de peste Prut.

separator

Interpreta hitului ”Și afară plouă, plouă” are o energie de invidiat chiar și acum, la 81 de ani. Pe scenă face adevărate show-uri, iar acasă e ca un titirez, pentru că adoră mișcarea. Marina Voica a vorbit despre secretele siluetei sale.

”Cu sănătatea sunt bine. Nu sunt sănătoasă tun, dar nici nu mă plâng”, a spus Marina Voica. Artista ne-a dezvăluit micile ei trucuri cu ajutorul cărora arată impecabil.

”Din punctul meu de vedere cele mai importante sunt picioarele, sunt zile când fac și câte 100 de genuflexiuni. Nu fac și abdomene, pentru că nu am nevoie. La vârsta mea ridic un picior până la nas, am un corp foarte elastic, mai ales că am făcut gimnastică, în tinerețe. Sunt atentă și la alimentație”, a spus Marina Voica pentru click.ro.

La 81 de ani, Marina Voica va relua în curând seria spectacolelor, alături de mari artiști ai Epocii de Aur, în cadrul unui proiect special, la Teatrul Constantin Tănase din București.

 

alte Articole interesante