Meghan Markle: dieta și programul de exerciții înainte de nuntă sau care este stilul de viață al unei viitoare ducese?

Atunci când știi că se apropie un mare eveniment în viața ta și că vei fi în lumina reflectoarelor, te pregătești cum se cuvine pentru acel moment. Dar mai cu seamă atunci când ești logodnica unui prinț și nunta ta, care va avea loc pe 19 mai, va fi transmisă live către peste un miliard de oameni din toată lumea! Ce te faci atunci? Meghan Markle, viitoarea mireasă are răspunsul la această întrebare.

separator

Se știe că Meghan Markle este pasionată de alimentația sănătoasă și face sport, asta și pentru că mama ei este instructor de yoga, însă iată care sunt, cel mai probabil, pregătirile pe care le face pentru ziua cea mare.

Dieta lui Meghan Markle

Atunci când filma pentru „Suits”, Meghan a vorbit în detaliu despre ceea ce mănâncă:

„Incerc să mănânc mai multe fructe și legume în timpul săptămânii și apoi să am puțin mai multă flexibilitate în weekend.”. Cu toate acestea, tot ea a spus că nu ține vreo dietă, ci are un stil de viață sănătos și că încearcă să nu se abțină de la nimic.

Într-un interviu pentru Good Housekeeping, Meghan a listat câteva dintre snack-urile ei preferate: morcovi și hummus, sucuri verzi, lapte de migdale și budincă de chia. Cu toate astea, atunci când vrea să se răsfețe, Meghan mănâncă cartofi, paste sau bea un pahar de vin.

Programul de exerciții al lui Meghan Markle

Când vine vorba despre activitatea fizică, se știe despre Meghan Markle ca este o mare iubitoare și practicantă de pilates, yoga și jogging și cu siguranță își va păstra aceste obiceiuri și înainte de nuntă.

Cel mai mult îi place pilates, deși practică yoga de când era mică, datorită mamei ei. Cât despre alergat, Meghan vede acest tip de mișcare ca pe o meditație:

„Am nevoie să alerg, la fel de mult pentru a-mi ordona gândurile cât si pentru a mă menține.”

sursa

alte Articole interesante