Relaxează-ți mintea și modelează-ți corpul. Set de exerciții

În acest articol am îmbinat două tipuri de antrenamente, care te vor ajuta să obții o formă fizică de invidiat și o stare de spirit pozitivă.

separator

Antrenamentele Pilates contribuie la alungirea coloanei vertebrale, obținerea unei poziții corecte a corpului și a unei siluete ce atrage priviri.

Încearcă și tu exercițiile Pilates pentru o remodelare completă a siluetei, prin subțierea taliei, definirea brațelor și gleznelor, tonifierea și definirea mușchilor.

Așadar, nu mai aștepta și alătură-te instructorilor Unica Sport IndependențeiNina Gorgan şi Natalia Siloci pentru a-ți modela silueta în cel mai scurt timp.

VEZI VIDEO-ul AICI

Yoga este un sistem foarte complex de exerciții fizice și psihice, care a devenit un antrenament des întâlnit în filialele Unica Sport.

Încearcă următoarele poziţii de Yoga oferite de instructorii Unica Sport pentru a-ți linişti sistemul nervos şi îmbunătăți starea de spirit.

Urmărește acest set de exerciții Yoga de la instructorii Unica Sport AtriumTatiana Tatarova și Unica Sport Sun CityAna Bacalova, care te ajută să menții echilibrul psihofizic și să elimini senzaţia de oboseală.

VEZI VIDEO-ul AICI

alte Articole interesante

Alte Articole interesante