Schimbarea alimentară care a ajutat-o să slăbească 15 kg. Află cum a reușit!

Stilul de viață tipic studenției a făcut-o să se îngrașe rapid. Femeia învăța toată ziua în bibliotecă, mânca ceva rapid de la tonomat, după care muncea într-un restaurant până seara târziu, ca mai apoi să petreacă toată noaptea cu prietenii. Seana a reușit, însă, să slăbească 15 kg făcând doar o mică schimbare alimentară.

separator

„Eram foarte slabă în liceu, dar acest lucru s-a schimbat după ce am început facultatea”, așa își începe povestea Seana Forbes, o tânără din Marea Britanie.

Deși avea abonament la sală, Seana nu își găsea motivația și puterea să facă mișcare. Atunci când ieșea de la sală, consuma o porție uriașă de mâncare nesănătoasă. Din acest motiv, nu vedea niciun rezultat. Atunci a realizat că nu aceasta este persoana care vrea să fie.

Ce schimbare a ajutat-o pe o femeie să slăbească 15 kg

După ce a terminat facultatea, s-a mutat în altă țară cu serviciul. După o noapte cu prietenii, Seana s-a trezit de dimineață și a început să se uite în oglindă. Nu mai avea corpul din liceu, iar în acel moment și-a dat seama că trebuie să schimbe ceva.

Prima schimbare pe care a făcut-o tânăra a fost să renunțe la toate alimentele nesănătoase: fast-food, mâncare procesată, alcool și zahăr rafinat. După ce a făcut acest lucru, a început treptat să taie și din carbohidrați (paste, pâine albă), îndeosebi seara. Tot seara a decis că nu este bine să consume porții mari de mâncare, ci să facă acest lucru dimineața și la prânz. Seana a spus adio băuturilor cu acid și sucului de fructe din magazin și a început să consume doar apă, ceai.

Renunțarea la alimentele nesănătoase a determinat-o să gătească mai mult acasă și să caute rețete care să se potrivească stilului său de viață. O zi obișnuită din viața femeii arată în felul următor:

mic-dejun: un bol de iaurt cu banane, unt de arahide, cocos și scorțișoară;

prânz: salată, somon, ouă fierte, avocado, roșii, nuci prăjite, semințe și brânză de capră, omletă cu spanac, brânză feta, salată și roșii sau cartofi dulci copți cu spanac, coriandru, brânză feta și avocado;

cină: un castron mic cu avocado și roșii sau hummus făcut în casă cu castravete și morcov;

gustare: iaurt fără grăsime, morcovi, fructe sau nuci.

Pe lângă aceste schimbări alimentare, tânăra a început să facă și mișcare.

Mai întâi, a folosit o aplicație pentru a face exerciții fizice de trei ori pe săptămână, în fiecare dimineață.

După 4-5 săptămâni, Seana a început să vadă rezultatele când blugii au început să îi fie prea largi.

În total, femeia a slăbit 15 kilograme și spune că niciodată nu se va mai întoarce la vechile obiceiuri alimentare. Pe lângă faptul că arată mult mai bine acum, se simte extrordinar și mult mai puternică din punct de vedere mental. Deși este greu la începutul unei astfel de călătorii de schimbare a vieții, recompensa te va face să îți dai seama că a meritat tot efortul.

sursa: divahair.ro

alte Articole interesante