Iată ce exerciții poți face pentru a slăbi la talie!

Primăvara este anotimpul cel mai potrivit ca să ne pregătim siluetele pentru plajă. Dacă eşti isteaţă şi începi de pe acum să faci exerciţiile pe care ţi le recomandă participanta proiectului SSS, Nadejda Moscovici și instructorul Unica Sport, Olesea Negru, atunci ai toate şansele să atragi atenția pe plajă.

separator

a) Stai în picioare, braţele întinse lateral, picioarele depărtate la nivelul umerilor.
b) Din această poziţie mişcă-ţi trunchiul lateral într-o parte, menţinând bazinul fixat, revii la poziţia iniţială, după care repeţi mişcarea în cealaltă parte simţind contracţia şi extinderea muşchilor oblici.
Atunci când muşchii sunt relaxaţi, inspiri pe nas, iar când aceştia sunt în mişcare, expiri pe gură.
Fă 20 de mişcări în ambele direcţii.
În video vezi mai multe exerciții.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Apa de chia, noul trend pentru slăbit

Apă cu semințe de chia – noul truc pentru slabit. Reduce apetitul și ajută la crearea deficitului caloric.

Apa de chia este cel mai nou truc care circulă pe rețelele sociale. Consumarea acestui produs sugerează că reduce din pofte și menține sațietatea pentru o perioadă mai lungă de timp, în comparație cu alte alimente. Secretul constă în formarea acelui gel, ce reduce apetitul și ajută în privința deficitului caloric, scrie ea.md.

Băutura presupune 1 linguriță de semințe de chia și un pahar mare cu apă, iar opțional pentru gust poți adăuga sucul de la o limetă. Semințele de chia sunt bogate în fibre, minerale și vitamine, iar în limba mayasă „chia” înseamnă „putere”, ceea ce oferă aceste semințe de mici dimensiuni pline de acizi graşi omega-3 și antioxidanți.

Cum se prepară?

Experții susțin însă că dacă semințele de chia nu s-au înmuiat bine în apă pentru o perioadă de timp, undeva la 20 de minute și două ore, acestea se înghit greu, pot rămâne blocate și se pot extinde în timp. Este bine de reținut faptul că semințele de chia își măresc volumul de 10 ori mai mult odată intrate în contact cu lichide și pot produce reale probleme în esofag. Într-adevăr, ele își extind volumul și în stomac și te ajută să te menții hidratat și cu apetitul scăzut. Semințele de chia pot fi consumate și cu lapte sau iaurt.

Grijă la afecțiuni

Nu oricine poate consuma apa cu seminte de chia, ele fiind nepotrivite în dietă în anumite situații. În general, ele sunt ideale pentru mai multă energie, pentru un mic dejun rapid sau chiar pentru atleţi, dar nu și pentru persoanele care iau medicamente pentru diverticulita colonului, pentru hipertensiune sau care au alergii la nuci sau seminţe. Înainte de consum este necesară o discuţie cu medicul pentru a evita complicațiile.

Reporterul DoraShow Valerica Chetrari a slăbit 20 de kg acasă cu ajutorul platformei www.galinatomas.com!

Valerica Chetrari, reporter DoraShow a slabit 20 de kilograme, chiar la ea acasă, cu ajutorul platformei www.galinatomas.com. Încântată pentru acest rezultat minunat, Valerica spune că nu se oprește aici și luptă în continuare pentru a ajunge la silueta mult dorită!

separator

Află, mai jos, istoria Valericăi și urmează-i și tu exemplul în lupta cu kilogramele în plus!

În 11 săptămâni de proiect, Valerica a reușit să dea jos mai mult de 20 de kilograme, greutatea ei ajungând de la 104 kg la 84 kg. După acest rezultat, Valerica este decisă să meargă mai departe.

,,Mai vreau să slăbesc 15 kg, sper în maxim 4-5 luni să reușesc să o fac”, ne spune Valeria.

Când a intrat în proiectul ,,Serviciul de Slăbit Sănătos” cu Jurnal Tv, Valerica avea un stil de viață cu totul diferit. Acum, ea zice că nu mai poate renunța la mișcarea zilnică și alimentația sănătoasă. Împreuna cu ea a reușit să slăbească și soțul ei, care se mândrește enorm cu rezultatul Valeriei.

Acest rezultat se datorează faptului că Valeria a respectat cu strictețe regimul alimentar recomandat în cabinetul personal pe www.galinatomas.com și a făcut antrenamente zilnice. Totul online, chiar acasă!

Dacă îți dorești și tu o schimbare în viața ta, Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com te poate ajuta. Accesează platforma www.galinatomas.com și cere o consultație gratuită!



Primele kilograme slăbite la Serviciul de Slăbit Sănătos! Vezi și cine este noua participantă inclusă în proiect

Primele kilograme slăbite la Serviciul de Slăbit Sănătos (SSS) bucură inimile participantelor și echipei de specialiști din cadrul proiectului realizat de Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com și Unica Sport, în colaborare cu Jurnal TV.

separator

Un nou vis spre o nouă siluetă! Cele patru participante incluse în proiect slăbesc acasă, online, prin intermediul platformei galinatomas.com, două dintre acestea beneficiind inclusiv de antrenamente la sălile Unica Sport. Așadar, în doar două săptămâni s-au înregistrat primele rezultate îmbucurătoare!Cele patru participante au reușit să dea jos, împreună, până la 20 kg și învață să slăbească sănătos cu ajutorul echipei de specialiști. Natalia Popescu (Telenești) a slăbit deja 4,6 kg, Mariana Alexei (Chișinău) – 4,3 kg, Ana Pronoza (Chișinău) – 4,7 kg, Ana Boscanean (Criuleni) – 5,8 kg (trebuie menționat că Ana a dat jos 18 kg online, de acasă, înainte de intrarea în proiect cu 81 kg).

Și, surpriză! Începând cu această săptămână, celor patru participante în lupta cu surplusul în greutate li s-a mai alăturat o protagonistă hotărâtă cu multă ambiție să spună adio kilogramelor în plus. Este vorba despre Valeria Chetrari, reporter la emisiunea Dora Show de la Jurnal TV. Valeria va efectua antrenamente la Unica Sport, dar și online cu ajutorul platformei galinatomas.com.

Valeria a fost dintotdeauna plinuță, în adolescență a reușit să țină kilogramele sub control practicând dans profesional flamenco. Tânăra recunoaște că modul sedentar de viață și încetinirea metabolismului i-au adus mai multe kilograme în plus, iar acum a sosit timpul pentru o nouă schimbare în viața ei. Valeria va beneficia de toate sfaturile și recomandările nutriționistei Galina Tomaș pentru a slăbi sănătos, a-și remodela corpul și a menține greutatea obținută pe termen lung. Vezi mai multe în materialul video prezentat mai jos!

Partenerii proiectului:

1. Jurnal TV, emisiunea ,,Fii sănătos”

2. Unica Sport Moldova

3. Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com

4. Vestimentație Galina Tomaș: brand Malena

Dacă îți dorești și tu să scapi de kg în plus accesează platforma galinatomas.com și cere o consultație gratuită!



Topul zodiilor care înşală cel mai des
Articolul anterior
Cele mai bune exerciții pentru fese şi coapse
Articolul următor