Cea mai grea decizie de până acum! Nerespectarea regulilor au dus-o la eliminare

Sunt deja peste două luni de când cele 5 participante ale proiectului Slăbește Sănătos luptă cu lenea, poftele și tăria de caracter pentru ca în cele din urmă să obțină silueta mult dorită.

separator

O luptă care cere mult efort, multă dăruire, dar cel mai important… responsabilitate. Pentru că este foarte greu să renunți la modul nesănătos de viață în favoarea celui sănătos, atunci când până acum nu știau de numărarea caloriilor, restricționare sau mers zilnic la sală.

Dacă vrei să slăbești și tu sănătos, accesează unicasport.md sau sună la numărul de telefon: 068752223, pentru a primi un antrenament și un masaj gratis.

Unele optimiste, altele obosite – toate însă merg ferm pentru același scop – cel de a învăța regulile unui mod de viață sănătos. Au recunoscut, nu e chiar atât de ușor cum le părea la început.

Galina Tomaș știe, să reeduci un om care a dus un mod de viață haotic este foarte greu. Însă la această eliminare le-a lăudat pe toate, pentru că într-un final rezultatele frumoase nu ne permit să le criticăm prea mult.

Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

Partenerii noștri
alte Articole interesante