Nu le recunoști! 80 de kilograme în doar 4 luni

4 concurente, 4 instructori și 4 luni de lucru intensiv asupra siluetei și minții. Sănătate, kilograme slăbite, încredere în sine– astea sunt premiile pentru care aceste femei duc o luptă grea și anevoioasă. Însă orice început are și un sfârșit, iar azi suntem la ultima eliminare.
Au rămas doar 3 săptămâni până când vom afla cine va pleca acasă cu premiul Miss Slăbește Sănătos. A fost dificil să o alegem pe cea mai responsabilă și exemplară participanta.

separator


  • Coordonator proiect: Iulia Arnaut
  • Imagini: Ion Stefanschi

Dacă nu știi cum să te alimentezi corect, dacă îți dorești să slăbești sănătos, Unica Sport a creat Un Regim Personalizat acum disponibil și online. Accesează alimentatie.unicasport.md, completează formularul și respectă recomandările specialiștilor primite pe adresa ta de email. Cu siguranță, vei reuși să slăbești, chiar dacă ești departe de casă, ai copii mici sau nu ai timp să faci sport după metoda Unica.

Ia-ți Testarea nutriţională şi fiziologică online, slăbește sănătos cu Unica Sport!

Pentru a afla mai multe detalii, sună la numărul de telefon 069000682 sau scrie un email la adresa natalia.velicoglo@unicasport.md


Dacă ai o favorită care crezi că merită să rămână mai departe în proiect, susţine-o cu votul tău pe pagina de concurs unica.md.

Susţine-o cu votul tău aici!

Iar participantă poți fi chiar tu! Te poți înscrie şi vota aici! Succes!

alte Articole interesante