Participantele proiectului Slăbește Sănătos țin garda sus! Respectă regimul alimentar personalizat și ard caloriile la sală

Deja de o lună participantele proiectului Slăbește Sănătos au pus piciorul în prag cu determinare și au spus stop modului nesănătos de viață. Pentru că ziua lor începe cât mai devreme și se termină târziu, își doresc o invenție numită «zile 2 în 1», ca să găsescă timp pentru toate activitățile: familie, job, mers la sală, filmările din proiect, întâlnirile cu nutriționista Galina Tomaș și nu în ultimul rând prietenele și  vacanța care e la câțiva pași distanță. Înainte de a începe schimbările, așa grele cum sunt, eroinele noastre au învățat de la nutriționista Galina Tomaș cum să țină garda sus când e vorba de regimul alimentar sănătos.

separator

Noi vom urmări în continuare evoluția participantelor proiectului Slăbește Sănătos și te vom ține la curent cu transformările lor. Dacă vrei să intri și tu în proiect, vrei un alt aspect fizic, îți dorești un alt tonus, vrei o altă bucurie de sine-găsește formularul de înscriere pe unica.md la secțiunea concurs și grăbește-te să te înregistrezi și tu.

Partenerii noștri
alte Articole interesante