A slăbit 72 de kg prin dietă echilibrată și sport! Haideți să o cunoaștem pe ”Miss Unica – 2018”

Este vorba de Ludmila Sasova – femeia care a dat dovadă, că este posbili să slăbești frumos și sănătos! La doar 38 de ani, cântărea 149 de kilograme și avea multe probleme de sănătate. La insistența prietenei sale, într-o zi  a ajuns la ideea că lucrurile nu pot merge în continuare la fel și că e timpul schimbărilor. S-a înregistrat în concursul Miss Unica Sport, și-a pus drept scop să scape de kilogramele în plus și să devină un exemplu pentru toate doamnele.

separator

Îndrumată de instructoarea Unica Sport Elat, Svetlana Ciubotaru, a reușit să slăbească 72 de kilograme și să devină Miss Unica Sport – 2018, șă-și vadă cei doi copii că o privesc cu alți ochi și multe ale femei, prietene motivate de a-i urma calea.Care a fost motivația de a intra în concurs?
După anunțarea preslecției, drept motivație mi-a servit prietena mea, care îmi repeta, zilnic, că trebuie să ne însciem și noi. M-a convins. M-am înregistrat. Am început lucrul asupra siluetei. Ulterior, drept motivație mi-a fost dorința de a demonstra tuturor femeilor că absolut totul este posibil în lupta cu kilogramele în plus. Și, după cum vedeți, mi-a reușit.

Cum a fost calea spre o nouă siluetă?
Voi fi sinceră, a fost grea. Totuși, cu pași mici, dar încrezuți, continuam să merg spre realizarea scopul meu.

Ce vi s-a părut cel mai greu în tot acest timp?
Inițial, totul îmi părea greu: antrenamentele, adoptarea unui regim alimentar echilibrat și sănătos. De ce? Pentru că în decurs de 38 de ani, niciodată nu am făcut sport, nu am urmat un regim alimentar. Deci, a fost debutul meu în acest domeniu. Dar a trecut puțin timp, și am început să mă simt ca peștele în apă, iar acum nu-mi pot imagina viața fără sport.

Au fost momente în care ați vrut să renunțați la participare?
Nu, din fericire nu au fost astfel de momente. Chiar dacă a fost o nouă ocupație pentru mine, îmi făcea plăcere. Pe bune, topirea kilogramelor în plus îmi aducea un plus de energie și satisfacție.

V-ați imaginat că veți ajunge câștigătoare, veți obține titlul Miss Unica Sport – 2018?
Nici pentru  o clipă nu m-am gândit la acest lucru. Unicul gând care nu mă lăsa era: „Îți va reuși, îți vei atinge scopul, vei obține o nouă siluetă. Hai, mai e un pic, nu ceda!”. Probabil, anume această ordine de idei m-a făcut să ajung în finală.Cum vă simțiți acum, cu o nouă siluetă?
Ca niciodată! Foarte bine! Am început să-mi iubesc propria persoană. Să fiu sinceră, este un sentiment mult așteptat. Îmi place cum arăt. Mă mândresc cu ceea ce văd în oglindă.

Cum au reacționat rudele, prietenii la schimbarea siluetei?
În tot procesul de slăbire, copiii m-au susținut, iar acum sunt bucuroși să vadă rezultatul. Cunoscuții, din start, nu m-au recunoscut. Au rămas impresionați atunci când și-au dat seama că, de fapt, sunt eu, Ludmila, doar că ceva mai suplă.

Ce mesaj aveți pentru acele femei care, au dorința, dar nu și curajul să facă primul pas spre o siluetă de vis?
Nu vă  fie frică de nimic. Pășiți doar cu dreptul și doar înainte spre scopul vostru. Astfel, la sigur, totul vă va reuși.

#stilunic–Tania Turtureanu și Milla Danilceac:”Crezi că este ușor să șcrii o piesă în 30 de minute”!

Datorită lor ne-am ales cu imnul emisiunii #stilunic, deoarece invitatele acestei ediții, Tania Turtureanu și Milla Danilceac, l-au compus în timp ce aveau loc filmările. Și da, nu le-am lăsat libere cu una cu două, le-am mai provocat să o transforme pe Nicoleta Adam. Ce ne-a ieșit la final vedeți în noul episod #stilunic!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Este presa liberă în exprimare în Republica Moldova?

Cât de liberă este presa în R. Moldova? Ce așteptări au oamenii de la mijloacele de informare în masă și ce informații primesc, de fapt? Am decis să aflăm azi la noua ediție de VOX POPULI.

VOX POPULI: Ce își doresc femeile de 8 martie? Aflăm chiar de la ele

Femeile se simt apreciate atunci primesc flori! Dar ce își doresc acestea cu adevărat, de 8 martie? Ediția de astăzi VOX POPULI îi poate ajuta pe bărbați să le înțeleagă mai bine și-i poate scuti de multe bătăi de cap

Apă-Canal Chișinău: 70 tone de apă vor fi livrate bisericilor din capitală pentru pregătirea aghezmei
Articolul anterior
Video! Conversația integrală a polițistului din Cimișlia cu șoferul oprit în trafic. Funcționarul a vorbit în două limbi
Articolul următor