A slăbit peste 60 de kilograme în 18 luni! Află secretul ei!

Orice femeie își dorește să dea jos kilogramele în plus pentru a arăta bine, a se simți perfect în pielea ei și a fi sănătoasă. Din fericire, astăzi există diverse programe de slăbit sănătos care să îți ofere rezultate vizibile. Iată și exemplul acestei femei!

separator

Karen Scales, în vârstă de 36 de ani, a avut întotdeauna probleme cu kilogramele în plus. Deși era conștientă de faptul că aspectul ei fizic nu este unul prea plăcut și sănătatea îi este pusă în pericol, Karen nu a depus niciun efort ca să slăbească.

”Am fost întotdeauna genul de femeie mai plinuță decât toate prietenele mele” a spus femeia într-un interviu acordat.

După ce a dat naștere celor doi copii pe care îi are, Karen a continuat să se tot îngrașe, puțin câte puțin dar sigur, fără să conștientizeze această problemă. O cauză clară este și nutriția mai mult decât nesănătoasă adoptată în tot acel răstimp.

”Nu am gătit niciodată sănătos. Sunt leneșă în bucătărie” a spus Karen. Femeia a mai adăugat și faptul că prefera să iasă în oraș și să mănânce fast-food sau orice altceva nesănătos decât să gătească ceva de la zero. Aceste obiceiuri alimentare completate de un stil de viață complet inactiv, au condus-o pe Karen la supraponderalitate. 

În urma unui pariu cu prietenele ei, Karen a înțeles că are nevoie de ajutor și a apelat la un nutriționist care i-a făcut un plan alimentar foarte bine pus la punct, adaptat ei. Încă din primele luni s-au văzut rezultatele, corpul lui Karen începând să prindă forme tot mai plăcute ochiului.

Karen a slăbit 60 de kg și a devenit de nerecunoscut!

În urma experienței ei, Karen are trei sfaturi simple și clare pentru femeile care trec printr-o situație similară: ”găsește-ți motivația, prinde încredere și nu te abate de la plan!”

,,Cu aceste sfaturi, le încurajez pe toate femeile să nu își piardă speranța și să fie pozitive în tot ceea ce fac!”, mai spune Karen.

sursa: www.divahair.ro

alte Articole interesante