Te-ai îngrășat după sărbători? Scapă de kilograme rapid!

Vrem sau nu să acceptăm, dar sărbătorile sunt frumoase și ,,gustoase”. Și practic majoritatea femeilor, după ce trec sărbătorile, se plâng că au devenit mai grele, apar colăcei în jurul taliei, dar și câteva kilograme în plus. Nici nu știi când au apărut, poți vedea doar consecințele…

separator

Te miști mai greu, hainele au devenit brusc mai strânse. Ei bine, nu fi tristă! Dacă te-ai îngrășat după sărbători, începe să scapi rapid de kilogramele acumulate!

Se spune că e mai uşor să te îngraşi decât să slăbeşti, dar nu e chiar aşa. Important este să ştii cum să faci acest luru într-un mod sănătos şi eficient.

1. Optează pentru alimente sănătoase

Dacă vrei să slăbeşti sănătos, adoptă o alimentaṭie echilibrată. Înlocuieşte gustările alcătuite din cozonaci sau prăjituri cu fructe şi iaurturi. Alege garnituri din legume, în locul celor din cartofi, orez sau paste.

2. Bea apă

Bea apă înainte de masă. Studiile spun că, dacă bei un pahar cu apă caldă cu jumătate de oră înainte de masă, nevoia de a mȃnca va fi mai mică. Vei consuma o cantitate mai mică de alimente ca să te saturi decât în mod obişnuit. Ai grijă să te hidratezi în mod regulat!

3. Alege mişcarea

Dacă nu mergi la sală, poṭi folosi scările în locul liftului şi poṭi merge pe jos zilnic în loc să iei maşina. Mişcarea nu doar că te va ajuta să slăbeşti, dar va contribui la menṭinerea echilibrului fizic şi mental.

4. Înscrie-te într-un program de slăbit

Dacă nu reușești să slăbești singură, înscrie-te într-un program online destinat persoanelor care vor să slăbească. Există astfel de programe care te ajută să scapi eficient de kilogramele ȋn plus, cu ajutorul alimentației echilibrate și a exercițiilor fizice.

5. Fă ordine în frigider

Goleşte frigiderul de tot ceea ce ar putea să îți stȃrnească pofta de mȃncare și depozitează în el doar alimente sănătoase. Cu cȃt ai ȋn casă mai multe alimente calorice, cu atȃt mai greu mai greu ȋṭi va fi să slăbeşti. Curăṭenia de după sărbători este binevenită. Pune pe următoarea listă de cumpărături doar fructe, legume, cereale integrale, lactate şi peşte, iar kilogramele ȋn plus se vor topi rapid.

alte Articole interesante