Transformare uimitoare! Josie a slăbit 60 de kg în doar un an și dezvăluie secretele succesului ei

Renunțarea la kilogramele în plus este o luptă grea, dar care merită tot efortul. Pe lângă faptul că îți permite să arăți bine, greutatea normală previne mai multe probleme de sănătate și sporește longevitatea.

separator

Josie a dat jos jumătate din greutatea ei, adică peste 60 de kilograme, în doar un an. Încercase diverse diete, dar nimic nu părea să funcționeze. Mai mult, din cauza frustrărilor, începuse să mănânce și mai mult, și mai nesănătos. Până într-o dimineață, când și-a spus că așa nu se mai poate, că s-a săturat să arate grea și voluminoasă. S-a dezbrăcat în fața oglinzii, și-a făcut fotografii din toate unghiurile, și-a notat toate măsurile, știind deja că acestea se vor schimba pentru totdeauna. Era mai hotărâtă ca niciodată.

Și-a fixat inițial scopuri mici. A renunțat total la zahăr și la o parte din carbohidrați, iar la scurt timp au început să apară și rezultate. A ajuns la 90 de kilograme, de la 127, doar prin schimbările făcute în dietă. Devenise mai încrezătoare în ea, așa că a făcut și următorul pas, și a mers la sală. Din adolescenta grasuță, arătată cu degetul, s-a transformat într-o tânără zveltă, de 63 de kilograme, pe care toate hainele stăteau ireproșabil. A fost o victorie majoră pentru Josie, care a câștigat enorm la capitolul încredere în sine. Între timp, ceea ce a început ca o dietă s-a tranformat într-un stil de viață, iar kilogramele în plus nu au mai revenit.

sursa

alte Articole interesante