Sportul care te ajută să fii mai bună în pat

Este vorba de Kangoo Jumps! Atât femeile, cât şi bărbaţii care se antrenează sărind pe celebrele ghete cu arcuri dovedesc o mai bună elasticitate, rezistenţă, iar circulaţia periferică se intensifică, sporind astfel dorinţa sexuală.

separator

De această părere este şi renumita antrenoare Kangoo Jumps din România, Kinga Sebestyen.

„Kangoo Jumps, făcut în mod regulat, ne modelează corpul, ne face să fim mai încrezători în noi înşine şi chiar sporeşte satisfacţia sexuală. Cele mai evidente efecte ale practicării acestui sport sunt cele legate de creşterea  rezistenţei  şi gradul de elasticitate, ceea ce ne ajută să ne simţim mai bine în dormitor!”

Efectele sportului şi ale unui mod de viaţă sănătos au ca urmare reducerea nivelului de stres, creşterea stimei de sine, o stare generală mai bună şi o creştere a siguranţei în noi înşine.

„Toate acestea contribuie într-un mod pozitiv la viaţa noastră sexuală. Am feedback pozitiv şi de la clientele care nu au făcut niciodată sport şi încep orele de Kangoo Jumps. Îmi scriu mesaje de mulţumire că le-am schimbat viaţa în bine, au slăbit, relaţia lor de cuplu şi cea sexuală sunt mult mai bune!”, spune Kinga Sebestyen.

Kangoo Jumps poate fi făcut atât în sălile de fitness, cât şi individual, acasă sau în aer liber. Acest sport este practicat atât de bărbaţi, femei de toate vârstele, cât şi de copii, începând cu vârsta de cinci ani. Important este ca ghetele cu arcuri folosite să fie originale şi potrivite măsurii de la picior.

Să aveţi sănătate, că-i mai bună decât de toate!

Sursa

alte Articole interesante