Sprâncenele subțiri revin în tendințe?

Coperta de septembrie a revistei Vogue UK a stârnit controverse în lumea pasionatelor de frumusețe. Rihanna este vedeta acestei ediții iar sprâncenele sale în fotografia de copertă sunt un motiv de îngrijorare pentru femeile care urmăresc îndeaproape tendințele de machiaj.

separator

Cine ar fi crezut că detestatele sprâncene subțiri din anii ’80-’90 vor reveni vreodată în tendințe? Cea mai recentă copertă a revistei britanice Vogue pe care apare Rihanna ar putea adeveri această temere.
Nu se știe dacă look-ul Rihannei de pe coperta Vogue de septembrie va da startul unui nou trend, amintind perioada în care nu știai încă cum să îți pensezi sprâncenele, le subțiai prea tare și apoi erai nevoită să le desenezi cu creionul.

Coperta a stârnit controverse pe Twitter, unde pasionatele de frumusețe se tem că această modă va reveni, lucru pe care îl văd ca pe un coșmar al tendințelor. „Dacă Rihanna face un trend din acele sprâncene atunci eu renunț la tot”, a scris o utilizatoare. „Sunt cel mai mare fan, Rihanna, dar scuze, nu ne întoarcem la acele sprâncene din anii ’80”, a scris o altă persoană, ca reacție la coperta Vogue. „Nu îmi voi face sprâncenele subțiri, iar Rihanna nu mă poate obliga”, a fost o altă reacție, potrivit glamour.ro.

Cu siguranță, părerile internauților au un punct comun de această dată. Controversa este cu atât mai mare cu cât Rihanna este un beauty guru, are propriul brand de produse de machiaj și realizează mini tutoriale pe Insta Stories în care le arată fanilor ei noi trucuri.

alte Articole interesante