10 articole vestimentare care nu se vor demoda niciodată

Există câteva piese vestimentare care nu vor ieși niciodată din tendințe, potrivit stiliștilor. Prin urmare, dacă le ai deja în garderobă, nu te grăbi să scapi de ele. Iată care sunt articolele vestimentare ce au prins rădăcini atât de adânci în domeniul modei încât se vor purta mereu.

separator

Clasica rochiță neagră

Little Black Dress este una din cele mai versatile și longevive piese vestimentare din istoria modei, ce oferă eleganță și stil, cu minim de efort. Aceasta poate fi purtată atât ziua, cât și seară, la diverse tipuri de evenimente.

Fusta trei sferturi

Fusta ce pune în evidență silueta se poartă de zeci de ani. Asemenea rochiei negre, această poate fi purtată pe timp de zi cu un top, la evenimente mai speciale sau pur și simplu la birou.

Fusta creion

A fost creată în 1940 de Christian Dior și până în zilele noastre acest tip de fustă reușește să rămână în tendințe. Fusta creion se poartă de regulă cu tocuri și emană eleganță pentru orice ținută.

Bluza albă

O bluza sau o cămașă albă o poți combină cu jeanși, cu fuste, cu pantaloni, cu jachetă din piele, cu geacă de blugi, cu pantofi cu toc sau dimpotrivă, cu pantofi cu talpă joasă. Este de nelipsit în garderobă.

Jeanși

Jeanșii vor mereu la modă: de-a lungul timpului s-a schimbat doar croiala, având blugi drepți, evazați, strâmți, largi, boyfriend, cu talie înalta, cu talie joasă etc. Dacă vrei neapărat să ai o pereche care nu va ieși nicicând din tendințe optează pentru varianta de blugi drepți, clasici.

Puloverul de lână

Piesă de rezistență a fiecărei ierni este, fără îndoială, puloverul de cășmir. Este moale, călduros și te face să te simți atât de confortabil încât nu îți vei mai dori să îl dai jos nicicând.

Palton până la genunchi

Liniile drepte nu prea ies din tendințe. Dacă vrei să-ți iei un palton pe care să-l porți mai mulți ani, cel mai bine ar fi să-ți achiziționezi unul de stofă, care să nu depășească nivelul genunchilor.

Geaca de blugi

Geaca de blugi a fost atât de purtată în trecut și încă se mai fac tot felul de combinații, fiind mereu reinventată. Posibilitățile sunt multe, important este să îți lași imaginația să creeze.

Jacheta neagră de piele

Jachetele de piele pot suferi modificări, însă niciodată nu vor ieși din modă. Ar fi bine să optezi pentru una cât mai simplă, fără prea multe catarame sau cusături. Întotdeauna este recomandat să mizezi pe stilul clasic, dacă vrei să o porți mai multe sezoane.

Pantaloni de piele

Pantalonii de piele se numără printre articolele care nu expiră. Pot fi purtați cu un tricou și cu geacă de blugi, cu pulovere, cu cămăși, cu tocuri, cu încălțăminte joasă, alegerile sunt nelimitate.

 

alte Articole interesante