5 articole vestimentare pe care să nu le porți niciodată cu pantofi cu toc

Deși ai crede că poți purta pantofii cu toc la orice ținută, se pare că aceștia nu merg cu orice. De exemplu, potrivit stiliștilor, pantofii stiletto nu ar trebui niciodată purtați cu pantaloni scurți din denim, iar sandalele de vară nu se potrivesc cu fusta creion.

separator

Ești curioasă să afli care sunt combinațiile cu pantofi cu toc pe care trebuie să le eviți?

Pantofi stiletto cu pantaloni scurți din denim

Orice femeie vrea să își pună în evidență picioarele și din acest motiv ar putea crede că pantalonii scurți din denim pot deveni o piesă ceva mai elegantă dacă sunt purtați cu pantofi stiletto. Cea mai bună variantă de a purta pantalonii scurți este cu sandale cu talpă joasă sau cu o pereche de adidași. Dacă vrei să adaugi câțiva centimetri în înălțime, poți purta acești pantaloni scurți cu un top larg și cu o pereche de platforme.

Fustă mini cu platforme

Fustele mini tind să fie destul de fixe. Poartă aceste fuste strâmte cu o pereche de adidași sau sandale joase.

Pantaloni conici cu sandale decupate

Acești pantaloni, în combinație cu o pereche de pantofi cu toc, pot să îți alungească picioarele. Sandalele cu platformă și șnur și cele simple merg cel mai bine cu pantalonii conici.

Colanți sau pantaloni de trening cu orice tocuri

Colanții sau pantalonii de trening nu se potrivesc niciodată cu o pereche de pantofi. În timp ce primii strigă „sală”, încălțămintea te va duce cu gândul la club. Deși există multe vedete care au încercat să combine cele două elemente cât mai bine, este clar că multe femei nu vor adopta acest stil.

Sandale de vară cu fustă creion

O fustă creion office nu se potrivește niciodată cu o pereche de sandale cu talpă joasă, de vară. Înlocuiește fusta creion cu o fustă cu pliuri.

sursa: www.divahair.ro

alte Articole interesante