6 modele de pantofi care nu se mai poartă în toamna 2018

Dacă în anii trecuți au făcut furori, anul acesta stiliștii îți recomandă să renunți la anumite modele de pantofi, pe care le poți înlocui cu altele, mult mai stilate și mai comode. Potrivit designerilor, nu se mai poartă pantofii cu platformă, dar nici ghetele cu platformă sau sandalele gladiator. Pe scurt, iată la ce ar trebui să renunți!

separator

Ghete cu platformă
Ghetele cu platormă trebuie excluse din ținutele acestui sezon. În schimb, poți să alegi cu încredere ghetele sau cizmele scurte cu toc pătrat. Sunt mult mai stilate și mai comode decât ghetele cu platformă și pot fi purtate aproape în orice combinație.

Pantofi cu platformă
Deși pantofii cu platformă vor rămâne un model clasic de pantofi, în toamna 2018 este mai bine să îi eviți. Pantofii stiletto sunt o opțiune mult mai bună, mai ales dacă alegi o pereche cu animal print.

Sandale gladiator
Sandalele gladiator sunt o alegere inspirată pentru ținutele de vară. Totuși, în toamna 2018, trebuie să le înlocuiești cu sandalele nude cu toc. Acestea te pot ajuta să faci o impresie bună și le poți purta în zilele însorite de toamnă.

Încălțăminte decupată în față
Deși încălțămintea cu toc decupată în față nu mai este la modă, poți opta pentru o pereche în V. Aceste perechi sunt din ce în ce mai populare în rândul fashionistelor, iar acest lucru se datorează modelului unic și lookului modern pe care îl pot conferi oricărei ținute.

Adidași cu platformă ascunsă
Adidașii cu platformă ascunsă nu mai sunt de mult timp la modă. Aceștia sunt înlocuiți de adidații clasici în nuanțe neutre, care pot fi purtați la orice ținută.

Pantofi cu platformă
Deși acești pantofi continuă să fie la modă, unii experți sunt de părere că este timpul să le spunem adio. Îi poți înlocui cu pantofi fără călcâi, o piesă clasică ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.

sursa

alte Articole interesante