9 lucruri pe care le găsești în locuințele americanilor și nu le vezi nicăieri în altă parte

Fiecare națiune poate fi caracterizată prin particularități distincte, care se formează în timp ori, obiceiuri care se transmit din generație în generație. Cei care au călătorit peste Ocean ar putea să confirme sau să contrazică cele enumerate mai jos. Ce lucuri specifice poți întâlni în apartamentele ori casele cu două nivele ale americanilor?

separator

,,Locuind mult timp în Statele Unite, am avut ocazia să vizitez și să stau în mai multe apartamente și case de acolo. Scriu doar despre ceea ce am observat în statul New York și Massachusetts”, relatează fasingur.info.

1. Chiuveta este lângă fereastră

În toate locuințele chiuveta era la fereastră: în timp ce spălați vasele vă uitați pe fereastră. La prima vedere este foarte logic: copiii se joacă în curte, iar mama spală vasele și are grijă de ei.

2. Frigiderul este foarte mare

Vorbind despre bucătărie, trebuie neapărat să menționez despre frigiderele uriașe preferate de toți americanii. În rafturile de pe ușă se pot păstra galoane (de aproximativ 4 litri) de lapte și suc.

3. În fiecare locuință este tocător de deșeuri alimentare

Deșeurile alimentare nu se aruncă la coșul de gunoi și nici în vasul de toaletă, dar în chiuvetă. Apăsând pe un buton special, acestea se mărunțesc și nimeresc în canalizare.

4. Toastere mari

Toasterul poate fi considerat al doilea aparat de uz casnic cel mai popular care se găsește în fiecare casă, spre deosebire de aparatul de cafea. Mulți americani preferă să-și cumpere cafeaua în drum spre serviciu, nu și-o pregătesc singuri.

5. Mochetă peste tot

Podeaua din camere este acoperită cu mochetă, cu excepția bucătăriei și a băii.

6. Aspiratoare curioase

Aspectul aspiratoarelor este cam straniu, arată ca un mop mare; motorul, cât și filtrele și sacul pentru colectarea gunoiului se află pe acest mâner lung.

7 . „Gaură” sub ușa de la intrare

În apartamentele cu chirie există, sub ușa de la intrare, un spațiu de aproximativ 1-2 cm. Vă puteți imagina cum suflă aici în timpul iernii. Se pare că rolul acesteia este pentru a pune scrisorile.

8. Cearceaf-pilotă

Este o bază moale de 10 circa centimetri care se pune pe saltea, se fixează de aceasta cu benzi elastice sau cu fermoar.

9. Nu există cearceafuri pentru plapume

În seturile de lenjerie de pat nu există cearceaf pentru plapumă, dar două cearceafuri simple: unul, de regulă, are o bandă elastică, iar al doilea, care este mai mare, se pune sub plapumă.

alte Articole interesante