Anul 2018 – anul Câinelui de Pământ! Ce culori vor fi în tendințe de Revelion?

În noaptea de revelion, oricine își dorește să sclipească în ținute originale, de sărbătoare, pentru a-i impresiona pe cei din jur. În curând, vom uita de Anul Cocoșului și vom intra în 2018, în Anul Câinelui Galben sau Câinelui de Pământ. Ei bine, se zice că guloarea galben este cea preferată pentru revelionul acesta, chiar dacă ai toată libertatea să îți alegi ținuta și culoarea preferată, care să te avantajeze cel mai bine și să te facă să simți cu adevăratul spiritul sărbătorilor de iarnă. Totodată, te poți inspira din modelele prezentate mai jos!

separator

Ce culori se poartă în seara de Revelion 2018

Anul ce vine este anul Câinelui Galben de Pământ, însă acest lucru însă nu înseamnă că ținutele vor fi toate la fel și toți oaspeții vor purta doar galben. Această sărbătoare este plină de culoare și un prilej de veselie. Dacă vrei să ieși în evidență, atunci poți alege vestimentație în culori aurii.

Poți opta de asemenea pentru albastru, verde, verde haki sau galben nisip.

Nu-ți fie frică să decorezi ținuta cu accesorii. Stăpânul pufos nu se va supăra dacă vei completa ținuta cu accesorii din blană.

Dacă optezi pentru bijuterii, să fie nu mai puțin strălucitoare decât hainele. Una dintre culorile preferate ale Câinelui Galben este culoarea aurie, astfel puteți purta bijuterii din aur. Este important ca ținuta să fie în armonie cu bijuteriile. Dacă acestea nu se potrivesc, atunci optați pentru hainele aurii, decât pentru bijuterii.

sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante