Ce culoare se poartă în această toamnă?

Se pare că în această toamnă există o culoare care va domina industria modei, după ce, mult timp, aceasta a fost ocolită de marii designeri ai lumii. Ei bine, toamna anului 2018 pune accentul pe tonurile de maro. Tendințele acestui sezon ne vor îndemna să purtăm articole vestimentare în aceste nuanțe și să le combinăm astfel încât să obținem cele mai interesante ținute.

separator
Maroul este în tendințe în acest sezon, cu toate că multe persoane încă au dubii când vine vorba despre achiziționarea pieselor vestimentare în aceste nuanțe. De-a lungul timpului, nuanțele de maro au fost asociate stilului monton și care nu reușesc deloc să iasă în evidență. Astfel, multe persoane au ajuns să renunțe la hainele colorate în maro, tocmai pentru a nu-și construi un stil vestimentar banal.

Cu toate că nu este chiar pe placul tuturor, specialiștii în modă au decis ca în această toamnă să ofere o șansă tonurilor de maro. Această culoare era în tendințe în anii ’70, iar acum se bucură de o revenire spectaculoasă, potrivit independent.co.uk.

De la nuanțele discrete de bej și până la ciocolatiul intens, maroul este culoarea ca va sta la baza construirii celor mai inspirate ținute în această toamnă, potrivit avantaje.ro. Pentru un impact vizual puternic, poți combina nuanțele de maro închis cu piese vestimentare colorate în galben, bej sau alb, contrastul fiind unul care te va pune în valoare.

alte Articole interesante