Creațiile unui designer moldovean au făcut furori la Bucharest Fashion Week – colecția inedită prezentată în Anul Centenarului!

Anul acesta, în Anul Centenarului, Bucharest Fashion Week a ajuns la cea de a 20-a editie. Cele mai spectaculoase ținute create de designeri renumiți au fost prezentate pe scena evenimentului de modă. Un designer moldovean a făcut senzație la Bucharest Fashion Week 2018, chiar în anul în care toată comunitatea românească a sărbătorit 100 de ani de la Marea Unire.

separator

Modelele au defilat pe podium pe ritmurile muzicii lui Eugen Doga și George Enescu, iar colecția pictată manual cu simbolurile eterne ce reunesc spiritul basarabean și cel românesc au adus emoții intense în rândul publicului.

Tricolorul, Regina Maria, Ștefan cel Mare, Arcul de Triumf din Chișinău și București, mâna lui Mihai Eminescu și Grigore Vieru, lanul de grău ce semnifică pâinea poporului românesc, strugurii de viță-de-vie, ce reprezintă cartea de vizită a poporului basarabean au constituit nota de vârf a colecției unice prezentate de către designerul Corina Hamureac, autoarea brandului Coreli, ce creează eșarfe și ținute office.

Urmăriți, mai jos, colecția fascinantă!

alte Articole interesante