Cum au arătat cele două rochii de mireasă ale lui Katherine Schwarzenegger?

Sâmbăta trecută a avut loc o nuntă importantă la Hollywood. Actorul Chris Pratt s-a căsătorit cu fiica lui Arnold Schwarzenegger, Katherine, într-o ceremonie ca visul unei nopţi de vară, la ferma San Ysidro din Montecito.

separator

Katherine a schimbat două ţinute: una cu o trenă spectaculoasă, pe care a purtat-o când a spus Da, apoi una din matase ivoire, cu o linie mai simplă, în care s-a schimbat pentru a doua parte a petrecerii.

Aceste două rochii de mireasă superbe au fost făcute publice pe contul de Instagram al casei Giorgio Armani, brand de care a aparţinut şi costumul de mire al actorului.

sursa: www.okmagazine.ro

Volodimir Zelenski promite că Rusia va plăti pentru masacrul de acum doi ani, de la teatrul din Mariupol

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a dat asigurări sâmbătă că Rusia va plăti pentru masacrul pe care l-a provocat în urmă cu exact doi ani, când a bombardat Teatrul Dramatic din Mariupol, în regiunea ucraineană Doneţk (est), cu sute de civili înăuntru, inclusiv copii.

„Mariupol. Teatru Dramatic. Sintagma ‘copii’. Au trecut doi ani. Lumea trebuie să-şi amintească tot ce a făcut Rusia Ucrainei şi ucrainenilor, iar fiecare ucigaş rus trebuie tras la răspundere pentru acţiunile lui”, a scris preşedintele ucrainean pe reţeaua de socializare X.

„Ne vom asigura că sunt traşi la răspundere. Amintire veşnică tuturor oamenilor cărora teroarea rusă le-a luat viaţa”, a subliniat el.

La 16 martie 2022, aviaţia rusă a bombardat teatrul care fusese transformat într-un adăpost pentru aproximativ 600 de persoane, în ciuda literelor de-o şchioapă scrise în exteriorul clădirii care avertizau că înăuntru se află copii.

Potrivit diferitelor estimări, între 300 şi 600 de persoane au murit în atac, informează EFE, preluat de Agerpres.

Ombudsmanul ucrainean Dmitro Lubineţ a reamintit pe canalul său Telegram că teatrul era un centru de distribuţie a alimentelor şi a apei şi un punct de primire desemnat pentru evacuări.

„Civili ucraineni se ascundeau acolo de bombardamentele constante şi aşteptau evacuarea. Femei, copii, vârstnici, gravide şi lăuze cu bebeluşi evacuate din maternitate. Toţi au murit între dărâmături”, a rememorat el.

Ruşii au demolat ceea ce mai rămăsese din clădire după ce au ocupat oraşul în mai 2022 pentru „a ascunde urmele crimei” – potrivit lui Lubineţ – în acest oraş, care a fost asediat de trupele Kremlinului săptămâni la rând, provocând o catastrofă umanitară.

„Poţi distruge pereţii (clădirii), dar nu şi amintirea. Ne aducem aminte. Vor exista pedepse severe pentru toate crimele de război”, a subliniat ombudsmanul ucrainean.

Odesa, în doliu după cel mai letal atac rus asupra regiunii, soldat cu 20 de morți

Regiunea Odesa, din sudul Ucrainei, este sâmbătă în doliu după moartea a 20 de oameni în atacul cu rachete ruseşti de vineri împotriva unei zone rezidenţiale, cel mai letal de până acum, a declarat şeful Administraţiei Militare a provinciei, Oleg Kiper, citat de EFE și Agerpres.

„Astăzi (sâmbătă – n.r.), oraşul şi regiunea au declarat zi de doliu pentru cele 20 de decese înregistrate în cel mai grav atac terorist rus din Odesa în ceea ce priveşte numărul de victime”, a scris el pe canalul Telegram.

Kiper, care a transmis încă o dată condoleanţe familiilor victimelor, declarase vineri seara că printre morţi se numără un medic şi un salvator de la Serviciul de Stat de Urgenţă.

Potrivit unor declaraţii făcute vineri de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, două rachete balistice Iskander-M au lovit Odesa, a doua chiar când serviciile de prim ajutor şi medicii ajunseseră la locul primului impact.

Kiper a anunţat sâmbătă că, până la ora 07:00 GMT, 40 dintre cei 75 de răniţi erau încă trataţi în centre medicale şi că nouă dintre ei se află în stare gravă.

Rusia organizează a doua zi a alegerilor prezidenţiale. Putin acuză Ucraina că încearcă să-i perturbe realegerea prin atacuri

Rusia organizează sâmbătă a doua zi a alegerilor prezidenţiale la care au participat vineri aproape o treime din cei 112 milioane de ruşi cu drept de vot, transmite agerpres.ro.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC), peste 30% dintre ruşi şi-au exercitat vineri dreptul de vot, la care trebuie adăugate cele 2,6 milioane care au votat anticipat din cauza războiului din Ucraina.

Vineri, mai multe persoane au fost arestate pentru că au pulverizat cerneală, vopsea şi antiseptic pe urne sau au aruncat cocteiluri Molotov în direcţia secţiilor de votare.

În plus, preşedintele rus Vladimir Putin a acuzat vineri Ucraina că încearcă să-i perturbe realegerea prin atacuri şi incursiuni la graniţă.

„Cu obiectivul de a perturba alegerile, de a teroriza oamenii, în mai multe regiuni de graniţă cu Ucraina regimul neonazist de la Kiev a planificat şi încearcă să execute acţiuni militare demonstrative (…) Aceste atacuri inamice nu pot şi nu vor rămâne nepedepsite”, a declarat Putin, care a prezidat prin videoconferinţă o şedinţă a Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, la care a participat ministrul apărării Serghei Şoigu.

Cel puţin doi civili ruşi au fost ucişi într-un atac ucrainean cu 15 rachete Vampire asupra oraşului Belgorod, în timp ce Rusia, la rândul său, a atacat vineri o zonă rezidenţială a oraşului ucrainean Odesa, ucigând cel puţin 20 de oameni şi făcând peste 70 de răniţi.

Putin, în vârstă de 71 de ani, a votat vineri din biroul său în încercarea de a promova votul electronic, considerat fraudulos de opoziţie.

Potrivit sondajelor oficiale, Putin se bucură de o intenţie de vot de peste 80%, aşa că ar putea obţine cea mai mare victorie electorală a sa de când a venit la putere în 2000.

Sprijinul pentru reprezentantul Partidului Oameni Noi, Vladislav Davankov, şi pentru comunistul Nikolai Haritonov este de 6%, în timp ce ultranaţionalistul Leonid Slutski este creditat cu circa 5% din intenţiile de vot.

O parte a opoziţiei faţă de Kremlin a decis să-l susţină pe Davankov, a cărui poziţie faţă de războiul din Ucraina este ambiguă, în timp ce alţii au cerut ca oamenii să voteze duminică la prânz, în acţiunea cunoscută sub numele de „Amiază fără Putin”, ai cărui participanţi au fost ameninţat cu urmărirea penală de către Parchetul rus.

Aproximativ 4,5 milioane de alegători pot vota în zonele ocupate de armata rusă în cele patru regiuni ucrainene anexate ilegal de Moscova (Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie).

Doi minori cu cagule pe cap au atacat vânzătoarea unui ghișeu din Capitală și au furat toți banii
Articolul anterior
Ia-ți IA și vino la Parada Portului Popular Autentic ,,Zestrea Neamului”, la Centrul Cultural Vatra!
Articolul următor