Cum să decorezi casa pentru Paște anul acesta?

În acest an, Paștele ortodox pică pe 8 aprilie. Pentru că va fi sărbătorit cu aproape o lună mai degrabă decât în alți ani, natura nu va reuși să înverzească. Însă, poți aduce culorile primăverii, ale magnoliilor înflorite, grâului înverzit și ale florilor de cireș, în casa ta, creând propriile decorațiuni pentru Paște.

separator

Astfel, nu doar că vei impresiona plăcut musafirii însă vei da un aer vesel casei tale. Tonuri pale de roz aduc aminte de florile pomilor.

Decorează casa în nuanțe de roz pal și alb ce amintesc de pomii înfloriți de la începutul primăverii. Cum anul acesta Paștele pică foarte devreme, iar copacii nu au timp să înflorească, nu-ți rămâne decât să aduci în casă o crenguță de copac pentru ca să o pui vază și să o împodobești cu flori mici, din hârtie alb cu roz și frunze mici, verzi tot din hârtie.

Verdele va arăta întotdeauna bine pe masa de Paște. O metodă inedită de a decora masa este cea cu grâu încolțit. Cu o săptămână înainte de Paste, sădește grâu într-un vas decorativ, iar până în ziua de Paște grâul va crește și vei avea un decor deosebit în casa ta.

alte Articole interesante