De ce Meghan Markle poartă doar rochii roz?

De când a devenit ducesă de Sussex și a început să participe la evenimentele oficiale ale familiei regale britanice, Meghan Markle și-a schimbat stilul vestimentar, iar la o scurtă analiză se poate observa că a optat doar pentru ținute roz. Experții în domeniu sunt de părere că alegerea culorii nu este deloc întâmplătoare.

separator

Karen Haller, specialistă în psihologia culorilor, a explicat care este motivul. Rozul este o culoare care poate induce o stare de liniște, de relaxare și poate calma sistemul nervos, potrivit thesun.co.uk.

Karen Haller este de părere că Meghan Markle optează pentru ținute colorate în roz tocmai pentru a se simți mult mai confortabil în timpul evenimentelor oficiale, având în vedere că acestea implică o responsabilitate mare din partea ei și se pot transforma într-un factor de stres. În plus, această culoare arată într-un mod indirect ce se petrece în sufletul ducesei de Sussex, aceasta fiind îndrăgostită și lăsând ca acest lucru să poată fi observat cu ușurință de cei din jur.

O a treia explicație a ținutelor în diferite nuanțe de roz este că Meghan Markle nu își dorește să o eclipseze pe regina Elisabeta a II-a atunci când se află în prezența ei, arătându-și astfel respectul pe care îl are pentru aceasta.

sursa

alte Articole interesante