Designerul Irina Madan a cucerit-o pe Antonia!

Irina Madan a avut parte de o surpriză deosebită: creațiile acesteia au ajuns în vizorul Antoniei. Interpreta de peste Prut s-a bucurat nespus de mult de ținuta exclusivistă semnată de designerul moldovean, pe care a primit-o în dar și pe care, cu siguranță, o va purta cu mult drag!

separator

Designerul Irina Madan a împărtășit cu prietenii săi virtuali bucuria pe care recent a trăit-o:

„Era 2009 sau început de 2010, eram studentă în anul întâi de facultate… îmi amintesc bine momentul cand am văzut-o prima dată pe Antonia în clipul „Morena”. Mi-am zis atunci în gând: „E cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o până acum!”. Am aflat ulterior că Antonia, de fapt, este originară din România. În anii care au urmat i-am ascultat muzica în căști, pictând… Când eram întrebată ce vedete aș vrea să îmi îmbrace creațiile, răspundeam: Antonia și Shakira. Anume ele.

În ultimii 2 ani am făcut nenumărate încercări de a colabora cu Antonia. Și nu îmi reușea… fapt ce mă făcea să îmi doresc și mai mult. Am visat la propriu de 3 ori cum mă întâlnesc cu Antonia și îi dăruiesc o creație de-a mea. Cum e să îți dorești ceva foarte mult de atâta timp și acest lucru, în sfârșit, să se întâmple? Este o stare foarte specială, o avalanșă de emoții care te cuprinde și te face să simți că trăiești la maxim… Și când se mai potolesc emoțiile realizezi că fericirea e anume drumul greu pe care ai ales să mergi… să urci, să cazi, să te ridici și nou să mergi… „cu ochii pe culoare”„ a scris Irina Madan, pe pagina sa de facebook.

alte Articole interesante