Diana Brescan prezintă noua colecție de toamnă de la Nikita Rinadi!

Toamna este anotimpul care îți permite să ieși în evidență cu ținute noi, stilate și elegante. Fie că este vorba despre o cină romantică, o petrecere cu prietenii sau mersul zilnic la serviciu, ai nevoie de articole vestimentare confortabile, moderne, pentru a te simți specială. Diana Brescan îți prezintă câteva ținute vestimentare de toamnă de la Nikita Rinadi!

separator

Designerul autohton Nadya Gudumak vine cu o nouă colecție de ținute care să îți confere putere, încredere și complexitate.

Interpreta Diana Brescan alege mai mereu creațiile producătorilor autohtoni pentru a-și suplini garderoba cu ținute noi, stilate. Tânăra artistă a acceptat să îmbrace mai multe ținute din noua colecție de toamnă Nikita Rinadi:

,,Am fost încântată să port ținutele brandului autohton, m-am simțit minunat, îmi place mult stofa din care sunt confecționate articolele vestimentare. În plus, mă simt confortabil în ele, întrucât mereu am programul încărcat. Sunt de părere că pentru un artist și nu doar pentru un artist, este util și binevenit să consulte designerul în alegerea ținutelor, ca să-și definească și să-și accentueze stilul. Nadya Gudumak deținătoarea Brandului Nikita Rinadi, m-a ajutat să depășesc culoarea neagră și să port ținute pe care până nu demult nu-mi prea plăcea să le îmbrac”.

Culorile intense și, totodată, vibrante trezesc o dorință intensă de a cuceri noi orizonturi, întrucât nu există timp mohorât, iar natura trebuie apreciată în toate manifestările ei, sugerează brandul Nikita Rinadi.

Noile ținute Nikita Rinadi te motivează chiar și în cele mai posomorâte zile de toamnă. Confortul și efectul termic al ținutelor nu știrbesc deloc din eleganța noii colecții. Dimpotrivă, stilul elegant, complex și modern  face orice femeie să se simtă specială.

Partenerii noștri
  • Foto: NIKITA RINADI

    NIKITA RINADI

    Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4 Tel.: +373 (68) 364 764​ Facebook: Nikita Rinadi
alte Articole interesante