Divele anilor ’90 au arătat impecabil pe podium, la Milan Fashion Week

Prezentarea de modă Dolce&Gabbana a adus la Săptămâna Modei de la Milano surprize neaşteptate care au cucerit publicul. Monica Bellucci, în vârstă de 53 de ani, Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 50 de ani, Eva Herzigova, în vârstă de 45 de ani şi Isabella Rosellini, în vârstă de 66 de ani, au urcat pe catwalk pentru a prezenta noua colecţie Dolce&Gabbana.

separator

Apariţiile modelelor care făceau furori în anii ’90 au fost neaşteptate. Prezenţa lor pe podium a semnalat diversitatea din această industrie, demonstrând astfel că femeile de toate vârstele, cu forme, mame alături de fiicele lor, transmit ideea de frumuseţe prin stilul lor, culorile şi motivele pe care le poartă.

Monica Bellucci a defilat într-o rochie mulată cu buline, care reprezintă Sicilia, iar Carla Bruni-Sarkozy a purtat un costum din brocart, pentru baroc, scrie one.ro. De asemenea, pe podium a urcat şi modelul plus-size Ashley Graham, care a purtat o rochie mulată cu animal print, dar şi Emily Ratajkovski care, de nenumărate ori se plângea că de multe ori a fost respinsă din anumite colaborări din cauza bustului generos.

alte Articole interesante