Galben strălucitor, nisip auriu, nuanțe de bej, roz și mentă sunt culorile predominante ale celei mai recente colecții semnată de Karl Lagerfeld

În cadrul Săptămânii Modei din Paris, Casa CHANEL a transformat, Grand Palais într-o adevprată plajă de vis, un decor idilic din care nu au lipsit nisip, cerul azuriu și marea, conceput special pentru a prezenta colecția CHANEL Primăvară-Vară 2019.

separator

Galben strălucitor, nisip auriu, nuanțe de bej, roz și mentă, dar și alb perlat cu albastru marin și negru, au fost culorile predominante ale celei mai recente colecții semnate Karl Lagerfeld, din care nu au lipsit inserțiile multicolore pe stofe și broderiile de nisip și scoici.Întreaga colecție CHANEL Primăvară – Vară 2019 se evidențiază prin eleganța sofisticată și variația de texturi, de la stofe, crepe satinat, dantelă, serj și până șa denim, piele ori poplin. De asemenea, remarcabilă este proporția volumelor: jachetele au umeri ampli și mâneci largi, fustele cu tăieturi ample pe o parte, fuste mini și pantaloni oversize. Salopetele supradimensionate în partea de jos contrastează puternic cu jachetele scurte.

;feature=youtu.be

Vedetele care au deschis colecția sunt Kaia Gerber, Adwoa Aboah și modelul marocan Nora Attal. Acestea au pășit desculțe pe nisipul plajei impecabil create în viziunea marelui Lagerfeld. Pălăriile de pai, gentile de plajă și costumele de baie cu un singur umăr au încununat cea mai recentă colecție CHANEL. De asemenea, au existat și opțiuni pentru seară: rochiile negre din stofă de lână, semnătura CHANEL au fost, însă, de această data, reinventate pentru colecția Primăvară-Vară.

Iar, pentru a ține pasul cu tema colecției, vedete au fost starul celebrei serii Baywatch, Pamela Anderson, și artistul Pharell Williams, deja o figură obișnuită a prezentărilor CHANEL.

Sursa

alte Articole interesante