Iată cum să alegi decorul perfect pentru orice sărbătoare sau eveniment din viața ta!

Fie că este vorba despre o sărbătoare specială în viața ta, o zi de naștere, un matineu, o întâlnire de afaceri, un eveniment monden sau corporativ, conferințe, summit-uri, expoziții, training-uri, prezentări de produse, seminare, concerte, festivaluri, un bal de absolvire, o petrecere de logodnă, o nuntă, o cumetrie sau un botez, îți dorești ca, în organizarea evenimentului, totul să arate perfect până în cele mai mici detalii, să-ți impresionezi invitații printr-un decor unic și original al sălii de evenimente și să faci posibilă imprimarea unor amintiri de neuitat în poze și în imagini video, pentu o viață întreagă!

separator

Acum, totul este posibil și visele tale pot deveni realitate grație echipei Decorpanou.md.

Decorpanou.md este lider în Moldova, în realizarea de fotopanouri ca decor pentru sărbători și diverse evenimente.

Echipa profesionistă realizează panouri foto (brandwall) cu banere, atât în Chișinău cât și pe restul teritoriului țării, dar și în România. Compania oferă servicii calitative indiferent de dificultatea comenzii sau de dimensiunea standurilor mobile.

Carcasele și banerele personalizate, pânza imprimată, sunt materiale rezistente atât în mediul exterior, cât și în interiorul sălilor de ceremonii.

Fotostend-ul sau fotopanoul reprezintă decorul perfect pentru orice eveniment!

Decorpanou.md înfrumusețează creativ locul destinat pozelor alături de cei dragi, grație elementelor unice și originale de decor, dar și a accesoriilor inedite de sărbătoare, fie că e vorba despre litere 3D, baloane cu aer și heliu, motive florale etc.

Echipa pune la dispoziție panouri foto de orice mărime, machete, totul fiind realizat în concordanță cu preferințele clientului și în funcție de tematica evenimentului sau a sărbătorii.

Mai mult, puteți beneficia de anumite pachete promoționale care să includă diverse servicii pe placul și spre confortul Dumneavoastră, în funcție de preferințe și eveniment. În acest sens, Decorpanou.md a sincronizat câteva pachete standart ce includ toate serviciile, în funcție de mărimea panoului. Mai mute detalii despre servicii poți găsi aici.

Cu Decorpanou.md e simplu să colaborezi! Iată care sunt pașii:

1. Comandă un fotostand

2. Comanda va fi preluată

3. Urmează realizarea designului

4. Alegerea tiparului de baner

5. Montarea la locul evenimentului, realizarea serviciilor tehnice, demontarea. Și totul pe placul Dvs.!

Decorpanou.md oferă o gamă variată de machete pentru fotopanourile ce vor înfrumuseța decorul sălii de ceremonii.

În plus, compania oferă în arendă carcase pentru cei care au deja un baner realizat sau pânză și au nevoie de un stativ mobil de susținere. Oferta include posibilitatea de închiria carcasa mobilă cu instalarea, demontarea banerului și serviciul de transport oferit de către companie sau serviciile dumneavoastră de montare la un preț redus.

Pentru comoditatea persoanelor ce nu au nevoie de stativ mobil, compania www.decorpanou.md vine cu o ofertă unică – executarea designului personalizat și a tiparului de baner cu inele (liuversuri). Designerii companiei pot executa macheta de fotopanou exact așa cum o doriți sau puteti alege din gama propusă de către reprezentanții companiei o machetă de panou foto pe placul Dvs. ce poate fi personalizată după preferințe. Banerele se execută după orice mărime și formă: pătrată, dreptunghiulară sau altă formă geometrică.

Mai multe detalii poți afla pe pagina de facebook a companiei sau accesând pagina web decorpanou.md

De asemenea, există posibilitatea de a face comandă doar de banner și de a realiza designul ori de a închiria carcasa pentru orice mărime.

Pentru mai multe informații puteți apela numărul de telefon 068 60 10 90.

Decorpanou.md Fotopanou Fotostand

alte Articole interesante

Alte Articole interesante