,,Magia neagră”! 24 de modele de rochii elegante pentru orice ocazie

Faimoasa rochie neagră este una dintre cele mai necesare piese din garderobă, grație versatilității ei, faptului că poate fi purtată la diferite feluri de evenimente, și se poate transforma cu uşurinţă într-o ţinută perfectă pentru orice petrecere elegantă, chiar și pentru Revelion. În plus, poți apela la o serie de accesorii care scot rapid ținuta din anonimat. Vezi mai jos câteva modele pentru a te inspira!

separator

Rochia cu decolteu în formă de ,,V” va arăta superb pe orice siluetă. Mai ales, această rochie se potrivește femeilor cu umerii largi și talia groasă. Acest model te poate face să arăți suplă.

Rochia neagră creează o imagine elegantă și, în același timp, modestă, iar accesoriile strălucitoare sunt cele care i se potrivesc cel mai bine.

Rochia neagră de dantelă este o ținută pentru regine, e greu să găsești ceva mai elegant și mai feminin decât dantela misterioasă, subțire și diafană.

Rochia ,,separată” este un model nou, format dintr-un top și o fustă. Deținătoarele taliei ,,de viespe” ar trebui să poarte cu îndrăzneală acest model.

Rochia neagră cu fusta vaporoasă avantajează femeile cu silueta în formă de ,,T”. Acest model va echilibra cu ușurință proporțiile corpului.

Cu o textură elegantă și festivă, catifeaua rămâne mereu în tendințe, chiar și pentru petrecerea de Revelion.

Rochia cu umerii goi poate fi purtată și iarna.

Rochia cocktail cu spatele gol emană mereu un aer sexy.

Rochia cu inserții de tul va arăta foarte elegant, fiind ideală pentru ocazii speciale.

Femeile care preferă rochiile lungi până la podea nu pot rata ocazia de a avea în garderobă una de culoare neagră.

alte Articole interesante