Moldoveanca Olga Lavric a participat la Milano Fashion Week! Vezi ce ținută a purtat la eveniment

Moldoveanca Olga Lavric este stabilită la Monaco, iar recent a mai bifat un succes în carieră. Fashion bloggerița a participat la grandiosul eveniment de modă Milano Fashion Week.

separator

În timp ce multe tinere doar visează să ajungă la un asemenea eveniment, Olga a reușit să stea în primul rând la show-ul lui Cavalli, alături de nume mari din lumea modei și blogging-ului. Moldoveanca și-a împărtășit impresiile pe blogul personal.

,,Săptămâna trecută a fost una de vis pentru mine. Am fost la săptămâna modei de la Milano. Este al doilea an când merg și cu siguranță acesta este evenimentul meu preferat. Toată atmosfera și nebunia care are loc în acest oraș în cele cinci zile sunt absolut magice”, dezvăluie bloggerița.

Olga a optat pentru un sacou, o pereche de colanți scurți și sneakerși, asortându-și ținuta cu accesorii de culoare roșie.

,,Anul acesta am avut ocazia să urmăresc show-ul brandului italian Blumarine. A fost absolut fantastic. Colecția, modelele, muzica, atmosfera, locația totul organizat la cel mai înalt nivel.(…) Al doilea show la care am mers a fost cel al brandului Roberto Cavalli. Show-ul a avut loc într-un depozit vechi. Show-ul a fost deschis de Gigi Hadid, care în realitate este și mai frumoasă. Colectia la fel a fost una spectaculoasă. Noul director creativ al brandului Paul Surridge a schimbat în totalitate estetica acestui brand. Atât de fresh și de actual. Printurile absolut magnifice, culorile atât de vii. Am rămas plăcut surprinsă de tot ce am văzut. Trei ani în urmă nici nu visam să ajung să stau în primul rând la show-ul lui Cavalli alături de nume mari din lumea modei și blogging-ului. Iată de ce va îndemn să visați măreț, să munciți mult, să credeți în ceea ce faceți, și credeți-mă că rezultatele nu vor întârzia să apară”, mai spune Olga pe blogul ei.

alte Articole interesante