Ce accesorii pentru mirese sunt în vogă în acest sezon și unde le poți găsi!

După trecerea Postului Mare, vine sezonul nunților. Și se anunță a fi multe în anul 2017! Una dintre cele mai dificile alegeri îi revine miresei, care trebuie să-și găsească și rochia perfectă, și încălțămintea care să-i ofere maximă comoditate, și accesoriile care să o transforme într-o adevărară prințesă. Dacă te numeri și tu prin rândul mireselor, să știi că meșterița hand-made Olga Prisacaru a creat o colecție nouă de accesorii pentru femeile care vor să îmbrace rochia albă.

separator

1 (60) (Copy)

 • unicamd unica.md Ce modele de accesorii ai în noua colecție? Ai dus cont de tendințe când ai creat-o?   
 • Olga

  Bineînțeles, pentru ca accesoriile pe care le creez să fie mereu actuale, urmăresc tedințele în materie de bijuterii pentru păr. Astfel încât miresele care le poartă  să se simtă pline de încredere.

  Dar până la urmă, se poartă ceea ce-ți stă bine și ce-ți caracterizează personalitatea. Iar noua mea colecție de accesorii este una ultra feminină și plină de personalitate. Aici vorbesc despre tiare, perfecte pentru miresele care vor să fie în centrul atenției. Ace de păr cu perle de cultură, care se potrivesc minunat mireselor elegante, pieptănașe și crenguțe fine cu elemente florale pentru cele mai romantice și visătoare miresuici.


 • unicamd unica.md Ce sau cine a fost sursa ta de inspirație?
 • Olga Atunci când urmăresc tendințele în materie de accesorii pentru păr, dau o foarte mare atenție și coafurilor. Încerc să găsesc inspirație în ele, și chiar ajută. La fel și materialele pe care le folosesc. Dar totuși cel mai mult mă ajută “eu-l” meu, deoarece toți meșterii se inspiră de pe podiumuri, reviste etc., dar stilul ți-l creezi singur, iar eu mă bucur enorm când aud că stilul meu este deja unul ușor recogniscibil.
1 (4d6) (Copy)1 (5d0) (Copy)

 • unicamd unica.md Ce materiale ai folosit la crearea modelelor?
 • Olga

  Anul acesta perlele au câștigat foarte mult teren, se poartă orice formă și dimensiune. Mie perlele îmi sunt tare dragi, eu, fiind mireasă, tot perle am purtat și m-am simțit foarte bine cu ele. Astfel, acestea predomină în toată colecția. La fel și cristalele, mărgelele din Cehia, elementele metalice și elementele Swarovski. Toate îmbinate cu grijă, finețe și multă pasiune.

  Prețurile variază între 400-900 lei în dependență de complexitatea și materialele accesoriilor. Eu, însă, mereu sunt disponibilă spre colaborare și pot crea pentru diferite bugete.

aviary-image-1488440627803 (Copy)

 • unicamd unica.md Cărui tip de femei sunt destinate accesoriile create de tine?
 • Olga Cu siguranță femeilor cu atitudine, care știu să poarte și să aprecieze munca manuală. Celor care vor să fie unice și să pună în valoare ținuta, făcând-o specială purtând accesorii de autor.

  aviary-image-148843991356d8 (Copy)image-0-02-05-5942956a2283abca4154f0b4e712fd6f0d013384ff63ac9e9ebae2b7be163a41-V (Copy)

 • unicamd unica.md Unde te pot găsi potențialele cliente?
 • Olga Pe pagina de Facebook și Instagram ZZ Art handmade accessories, la fel și la târgurile tematice.

20170302_110817 (Copy)

alte Articole interesante